ÄNTLIGEN!

14 augusti - 7:35

Vaknade av klockan vid 05:30. Snoozar 50 gånger, ställer om klockan till en senare tid. Klockan ringer igen, kliver upp på ren vilja och gör min grej. Åker till macken för att köpa en kaffe. Solen lyser rak på mig med sina något svalare morgonstrålar och luften är klar, fylld av syre och jag kan inte låta bli att le och stanna upp en sekund. Idag är en bra dag trots senare start än beräknat. Idag ska jag bara le åt dagen och allt den har att erbjuda mig. Saker börjar vända från riktigt brant uppför till något mer plant.

I helgen fick jag mina nya golfklubbor som jag var och provade ut på Dormy. Jag är 193 och har hela mitt vuxna liv lirat med lånade, för korta klubbor. Gissa om det blev skillnad när jag fick 0,5 tum längre skaft, midsize grepp, lite ändrad lie på klubbhuvudet. Kan varmt rekommendera Dormys Custom Fitting om du är ute efter nya klubbor. Det kostar 600 kr men de drar av kostnaden om du köper ett set. Fick dessutom flera bra tips och analys av min sving. Jag köpte Pitch till 5a och väntade cirka 2 veckor på klubborna. OBS! Detta är inte ett sponsrat inlägg på något vis jag är bara så glad och nöjd så jag vill ge dem lite cred!

Slog rakare, längre och lugnare än någonsin när jag och Jansson var iväg och slog sent igår efter middagen. ÄNTLIGEN! Det blev en helt annan gnista i golfglädjen. Nu behöver jag bara införskaffa en putter och driver sen kan jag börja gå lite hål också. Dags att sparkar igång mailen och flytta ICANIWILL framåt på vår roadmap. Önskar dig en lika fin morgon som jag fick! Golf Callaway-dormy-1-2-1 Golf Callaway-dormy-111 /Gustaf