LYFTA BLICKEN

22 maj - 8:54

New Seamless T-shirt John Tricolore-1Jag har märkt att jag med jämna mellanrum hamnar i svackor där jag tycker saker och ting går långsamt, är mindre roligt eller givande. Ifrågasättandet och tveksamheten sätter in. Gör jag rätt saker i livet, är det här verkligen kul osv. Uppgifter och rutiner som i vanliga fall känns bra blir plötsligt jobbiga hela vägen från själen ut i kroppen. Emily får nog kämpa med mig dessa dagar. Tänk er en 3-åring som med hela kroppen visa hur trist det är, sen lägger ni på 92 kg och 150 cm till på den 3-åringen, ja då har ni mig.

Ofta behöver jag en spark i baken, någon som säger åt mig att skärpa mig (först blir jag så klart arg) men sen när jag för en stund orkar lyfta blicken och se mig själv i ett perspektiv eller i framtiden där jag vill vara så kravlar jag mig upp ur gropen. Ända sedan tidig ålder har jag använt mig utav visualisering som ett verktyg för att nå mina mål. Om jag inte kan se mig själv kan jag inte jobba för det. Igår var en dag när jag var den 3-årige Gustaf. Det tog mig (oss) nästan halva dagen att bryta det onda. Då blev jag ivägskickade till gymmet av E. Körde benspark, lårcurl och lite axlar. HALLELUJAH! Musik i öronen, skrikande ben och lite självplågeri senare kom jag hem som en duglig människa.

Antar att vi alla ramlar dit ibland men det är svårt att inte göra det för mig. Jag behöver på något vis lågperioderna för att känna höjderna. Idag är en viktig dag. Idag tar vi nya tag och kör framåt!

/Gustaf