NBNB.se – mitt andra bolag 

7 maj - 19:54

Om jag ska vara helt korrekta är det mitt tredje bolag. Jag har ett holdigbolag också, men det var en parentes. NBNB står för NoBrandNoBull och är idag ett bolag som ägs till lika stora del av mig, och mina kompisar Emil och Johan. Idén till detta bolag uppstod när jag och Emil (som vanligt) bollade affärsidéer och jag sa att jag tyckte en produkt i sig som är tillräckligt bra borde kunna driva försäljning, dvs om man skalar av allt arbete med att bygga varumärket och istället lägger tid på att bygga något enkelt men funktionellt, så borde det bli en spännande kombo? Information och produkt borde duga? Sagt och gjort. Johan hade lite tid över och efter mycket bollande gjorde vi slag i saken.

Då jag har relativt lite tid över bestämde vi uppdelningen av ansvarsområde efter tidstillgång och erfarenhet. I dagsläget lägger jag väldigt lite tid per vecka på NBNB, jag agerar mer eller mindre konsult och hittills funkar det bra. ICANIWILL tar så mycket tid och är min första prio i alla lägen. Ett par månader efter att vi reggade varumärket har vi nu iaf ett första embryo som vi precis lanserat på nbnb.se (klicka för att komma dit) – De första produkterna som vi tagit fram är flätade bälten och två modeller av solglasögon. Ska bli riktigt roligt att se hur bolaget utvecklas och växer. Vill ni följa vår resa föreslår jag att ni följer oss på instagram (@nobrandnobull) och på Facebook (länk här). Klickar ni hem en produkt första veckan har ni fri frakt med koden FFRAKT i kassan.

nbnb flätat bälte Tills nästa gång, ha det bäst! Imorgon bär det av till Tyskland för lite bilåkning på bana, ska bli intressant och förhoppningsvis lärorikt.
/Gustaf