SLUTAR ALDRIG ATT FÖRVÅNAS

31 maj - 7:40

Progression-Gustaf-Ollas-LA-Fitness-2-900x600 I mitt liv träffar jag väldigt mycket människor, det ingår lite i ”jobbet” när man är egen. Många möten blir aldrig mer än just ett möte, andra utvecklas till relationer, och vissa tar steget vidare att gå från arbetsrelation till vänskap. Genom åren har jag försökt lära mig att skilja på de människor som gör saker för sin vinningsskull och de som genuint är något mer. Det är svårt och kräver mycket träning. Jag tycker att jag har blivit bättre men snubblar ändå mellan varven på vissa personer och sådant får mig alltid att fundera och känna väldigt mycket.

– Är jag inte värd mer?
– Tycker personen inte om mig?
– Vad har jag gjort fel?
– Osv..

Så går det en tid, jag funderar och kommer ofta fram till att det inte är något jag gjort, utan något personen på andra sidan valt att göra. Det gör inte saken lättare men jag inser iaf att jag inte behöver gå och tänka på det. Är jag fortfarande ledsen över att ”tappat” en relation jag såg något gott och givande i och investerat i? Absolut!
Mitt sorgearbete drar ner mig ett par dagar och jag måste gå igenom det, utan det kan jag inte gå vidare. Ni kanske tycker det låter löjligt men ni ska veta att det för mig är den största investeringen jag kan göra, i folk och människor i min omgivning.

Med det sagt kan jag krasst konstatera att jag inte förstår varför men jag kommer aldrig sluta förvånas över val andra människor fattar eller för den delen handlingar de utför.
Nu vankas det produktiv dag på jobbet och jag önskar dig en fin sådan!
/Gustaf