BITARNA FALLER PÅ PLATS

11 september - 11:57

Nu byggs det för fullt i köket. Ny el är dragen, bänkskivorna skruvas i skrivande stund på plats. Livet som ”kökslös” är snart över och det tackar nog både jag och Emily för.
Mina byggisar är så grymt proffsiga och duktiga. Var sak på sin plats, kommunikation, städning, ja allt man kan begära. Är det någon i Stockholmstrakten som behöver hjälp med någon typ av bygge så maila mig så for ni upgifterna till killarna! Proffs som jobbar som proffs – kan inte bli bättre.

Flytten av GustafOllas.com är nu nästan helt klar. Jag har lärt mig att det tar längre tid att flytta en .com adress än .se. Fråga mig inte varför men många av mina mail smet iväg till nya mailservern igår och jag satt kvar på den gamla. Lika så blev det med mina två senaste inlägg som försvann i internetvärlden men ingen stor förlust egentligen, jag ville bara göra er medvetna om att vi nu fyllt på ICIW-linnena för Er damer. Small, Medium och Large! De flesta följer säkert mig på Instagram och därför har ni redan koll på att vi fyllt på – 10 orders igår är ett bra bevis på att de varit efterlängtade.

20130911-114908.jpg

Sitter och drömmer mig bort till USA. Jocke klippte ju ihop en film från vår senaste resa med sina go-proklipp och det vore en dröm att få boka och åka i år igen. Måste få vissa bitar på plats innan jag kan göra något åt det. 1-2 månader vore optimalt när vargavintern är som värst. Solen, shortsen, golds, maten, miljön, sällskapet… aa USA är verkligen en plats där jag trivs men som jag sagt så många gånger tidigare, efter ett par månader upptäcker man att Sverige inte är så dumt, att vännerna spelar stor roll, att man inte har något nätverk på plats alls i USA om man skulle få för sig att flytta. Det är + och – med allt här i livet. Ett stort plus med det egna företaget är just friheten, friheten att bestämma, göra och slutföra saker själv. Som USA tex.

Magen ropar på mat (skippade mellanmålet bara för att få känna lite hunger) så nu ska jag fylla på med energi inför dagens benpass. Jag har fått riktigt bra effekt på min bröst/axelprio de senaste halvåret så nu överväger jag att gå på prio-ben .. igen. Det måste gå att få upp mer volym på pinnarna.
Hoppas verkligen att det här inlägget går upp nu så ni inte tror att jag övergett er. Detsamma gäller PODCASTEN, jag har två gäster planerade och nu ska vi bara få till tid och plats så kommer det snart upp nya. Ska träffa ett företag imorgon som hört av sig till mig med intresse att sponsra mina podcast. Att bara få förfrågan känns smickrande men det måste ju kännas bra för båda parter så jag återkommer med mer info efter mötet imorgon.

Hej så länge
/Gustaf