NÄR DAGEN UTMANAR DIG!

9 december - 14:52

Efter att jag sovit gott hela natten öppnade jag upp datorn och bläddrar slentrianmässigt igenom kalendern. Lugnet är totalt. Vilken skön morgon, en hel dag att bara styra undan allt jag släp – tystnad – F*N! ”Micke PT-pass” står det i min kalender. När skrev jag in det här? Jag hade ju inget bokat!
31 minuter innan jag ska vara på andra sidan stan står jag i shorts i mitt kök. Det här kommer gå åt pipan. 2 minuter senare var jag utanför dörren och sprang mot bilen. I huvudet ser jag köerna på E4an. Tvärstopp – eller? Tänk om jag har turen med mig idag? Det första trafiklyset visar grönt, det andra likaså, det tredje slår om till grönt när jag blippar med hellyset på det. Ur spår! Här kommer jag! Tro det eller ej men jag hann med 4 minuter tillgodo till Östermalm. Helt brutalt bra flyt så idag tänkte jag tacka och bocka trafikgudarna för att de hjälpa mig hinna i tid. Ett jättekul pass med Micke som persade i armhävningar och bänk. Stolt som en tupp när han är så duktig. När jag ändå är på glatt humör och tackar så tänkta jag tacka alla som sliter i tunnelbanan och kör åt SL. Ni gör ett jäkla bra jobb och 99% av gångerna jag är beroende av Er håller tiderna på minuten. När något däremot inte funkar eller går sönder, då får dessa skit men när allt flyter på är det ingen som tackar dem. Det är lite som att vara domare i fotboll.

En dag som hade potential att gå åt pipan blev hur bra som helst och jag har plöjt bort så enormt mycket ekonomi och ligger nu precis där jag vill vara. Året är snart slut och allt ska sammanställas till en Årsredovisning. Lät nervös för att se hur mycket fel jag gjort men gjort är gjort. Mellanmål i magen och i eftermiddag ska jag prova nya SATS Signalfabriken i Sumpan som precis nyöppnat. Bröst eller Ben beroende på vad mina kompanjoner för dagen har krämpor. Jag är pigg och träningssugen. Riktigt träningssugen.

Förlorat vårdnaden om min pansarvagn idag. Kommer minnas den med glädje och stabilitet, för det är precis det den är. En kryssare som inte låter sig stoppas av snö och slask. Var länge sedan jag kände mig så säker på vägen som med denna. Alla små finesser och detaljer gör den så .. total. Ner till Göteborg och upp till Dalarna. Den klagar inte, den krånglar inte, den bara går och går riktigt bra. 300 hästar Diesel är mysigt och även om jag föredrar registret en bensinbil tillhandahåller så har dieseln vridet.

Denna bil bjuder på en mörkbrun mysig läderinredning och varje gång jag kliver ur bilen och ser in i den slår det mig hur snygg jag tycker att den är. Kommer på mig själv sitta och verkligen njuta när man åker långt. Stolen är något större än på 4-serien och den kramar inte åt lika mycket kring svank och rygg men det är medvetet. Man ska inte sitta som en packad sill i denna utan man ska bara sitta bekvämt med stöd – och det gör man. Detaljerna och kvalitén i dessa är riktigt bra. Logotypen inristad i strålkastarna så när som på märkbar. ”Öppna bakluckan med foten-funktionen” är rolig och bekväm men hur blir det när hydraulik pajjar (tänker jag som ekonom). Inget B&O-ljud i denna setup men det duger ändå. Älskar att jag parkopplar min iPhone så Anges senaste låt kan spelas på högsta volym utan krångel. Jag skulle kunna skriva mycket om den här bilen men jag låter bilderna tala sitt tydliga språk. Det här är en riktigt trevlig och bra bil. En familjeracer i snygg och diskret förpackning. Precis som jag vill ha det!

Statoil BMW TankaBMW 535i D xdrive Fitnessfestivalen 2013 Gustaf Ollas BMWBMW 535 xdrive-2 BMW 535 xdrive-3BMW BMW detalj Fitnessfestivalen Gustaf Ollas Träningsblogg ICANIWILL Fitnessfestivalen Gustaf Ollas Träningsblogg ICANIWILL-28 Fitnessfestivalen Gustaf Ollas Träningsblogg ICANIWILL-27
/Gustaf

6 kommentarer till “NÄR DAGEN UTMANAR DIG!”

 1. Oscar skriver:

  Snygga bilder Gustaf, hur gör du med bilarna? Är det bilar som du hyr eller hur fungerar det?

 2. Dastrovid skriver:

  Riktigt snygg bil. Den hade jag inte sagt nej till. Kör själv en del bilar som är få förunnat. Sitter dock inte lika bekvämt som man verkar göra i bilen ovanför hehe.

  Peace out!

 3. Jonathan skriver:

  Snygga bilder, vad använder du för kamera/objektiv?

Kommentera


+ tre = sex