WRAP IT UP! ICANIWILL STYLE

10 september - 9:37

20130906-182036.jpg

Drar sakta av andra sidan plasten och vips så har min dator fått sig ett rejält lyft. Wrappingfolie från Stickers4u.se anlände idag – man kan säga att det är klistermärken fast i bättre kvalité. Har redan fått in förfrågningar av folk som vill ha på sin bil, cykel, dator samt använda som tapet i sitt rum. Kan bli storslaget och jag tror vi kan hitta på många roliga användningsområden för de här snygga dekalerna. Stora blå och lite mindre rosa. Opti!

Efter att jag knölat ner foten kämpade jag mig igenom ett benpass själv – rätt kasst att köra ben själv men det gick helt OK idag ändå. Medis fick hjälpa mig att komma i rätt mode och toppnoteringen idag blev 170 kg utan större problem. För underbar känsla att kliva ut med den vikten på axlarna, känna hur tungt det är och sedan fixa att hantera det hela vägen. Har småsaker att jobba på i böjen det vet jag men det här känns helt rätt i jakten på mina 200 kg. Många övningar med kontakt och syfte. Foamrullade min rygg, baksida, framsida och drog sedan hemåt.

Ikväll blir det fotboll med Dan, Olof och resten av gänget från Uppsala. Det var många kvällar framför TV:n ihop och tiden i Uppsala var förbaskat trevlig. Vi killar bodde i princip 1 hus ifrån varandra så varför laga mat och ha en kväll ensam när man kunde umgås med härliga vänner? Jag vet iofs redan hur kvällen sluta. Sverige vinner trots spelundertag, jag skriker på dommaren, Olof äter vaniljsås och Dan klagar på Taco-Svensson men lika trevligt blir det för det.

Allt gott! Imorgon kommer Jocke till storstan!

20130906-182051.jpg
/Gustaf