BLACK AND WHITE IN BLUE

12 januari - 22:42

Jag vet att det var något bra jag tänkte skriva ikväll men jag är så himla trött. När jag tittade på schemat inför passet så började jag skratta. inte för att det var så himla kul utan för att jag var så trött och kroppen fullständigt skrek åt mig att ge blanka F*N i att träna. Ni vet ungefär som när man är övertrött, så kan någon säg hej, så börjar man skratta. Lite så var det. Nya stretchövningar för bättre rörlighet i böjen är nu inräknat i varje pass. Rumpan och baksidan måste plöjas igenom ofta nu framöver men jag kände faktiskt direkt skillnad i rörlighet efter att jag kört ena sidan så det här kommer jag absolut fortsätta med. Ni hittar dem längst ner i inlägget – två grymt bra men något annorlunda stretchvarianter. Ser ni mig så och grimasera på golvet på något gym så vet ni iaf varför nu. Idag hade jag sällskap av både Jocke och Emily vilket så klart lyfte passet till nya höjder!

Imorgon är det äntligen måndag och jag har väntat på den här veckan. Lämna iväg bokföringen samt två riktigt roliga möten inplanerade. Att sätta upp möten med personer som ger energi, kraft och glädje är viktigt i min vardag då jag arbetar så mycket själv. Det är lätt att man fastnar i den banan så försöker alltid boka in några roliga möten per vecka. På så vis vet jag att jag håller mig lite på tårna och får fundera på vissa saker då det alltid dyker upp frågor som man inte själv tänkt på lika mycket. Måndag är en bra dag – Söndag är en bra dag – alla dagar är bra dagar!
Träning Bröst Träningsblogg Överträning ICANIWILL Träning Bröst Träningsblogg Överträning ICANIWILL-2 Träning Bröst Träningsblogg Överträning ICANIWILL-3 Träning Bröst Träningsblogg Överträning ICANIWILL-4 Träning Bröst Träningsblogg Överträning ICANIWILL-5 Träning Bröst Träningsblogg Överträning ICANIWILL-6 Träning Bröst Träningsblogg Överträning ICANIWILL-7 Träning Bröst Träningsblogg Överträning ICANIWILL-8 Träning Bröst Träningsblogg Överträning ICANIWILL-9 /Gustaf