LYXFREDAG – LAMBORGHINI OCH BOND

23 november - 11:07

På bilden ser ni Michael Schumacher’s privata ö i Dubai

Får bli en liten lyxfredag idag. Spanar in diverse lyxsidor på nätet, drömboende, lyxbilar, klockor som kostar mer än vad mitt företag är värt (än), väskor, resmål, hotell, you name it. Det kan verka ytligt och lite nördigt men det står jag för. Saker jag ”vill ha”, ”vill uppleva” och drömmer om skapar en kraft inom mig som inte går att bortse från. Det är inte det att jag går omkring och inte älskar livet jag lever nu, tvärtom, men jag är en drömmare, en stark drömmare och jag behöver ha de här oaserna som målbilder. Tror inte att man blir lyckligare och lyckligare ju mer pengar man har men med pengar, kan man uppleva och vara med om saker som man kanske annars aldrig fått chansen till. För mig är hälsa och välmående för mina nära, kära och vänner det absolut viktigaste men varför inte försöka nå sina mål/drömmar om man får (egentligen handlar det inte om att FÅ utan att TA och SKAPA) ”chansen”!?
Har ni förresten sett den senaste Lamborghini Aventador Roadster? Om inte så bjuder jag på några bilder nedan. Den är, om jag får vara lite kritisk vilket kanske är löjligt mot en av århundradets vackraste bilar men ändå, inte lika snygg i roadsterutförandet. Tycker nästan det är genomgående för de flesta bilar, med några undantag.


”The Aventador Roadster also gets its own launch color, a new metallic blue dubbed Azzuro Thetis, whose color and shade varies, depending on the angle and intensity of the light. The Aventador Roadster is available for order worldwide at Lamborghini dealers at a starting price of $441,600″


Har nyss hittat på appen Flipboard - det är som ett nyhetsflödesmagasin där du själv väljer vad du vill se och få nyheter om. Själv har jag, design, fotografier, ”Flipboard picks” – alltså deras utvalda nyheter, lite instagramflöden, teknik osv. Enkelt, SNYGGT som fanken och intressant. Hittar alltid roliga artiklar att kolla och läsa. Här hittade jag bland annat The Guardians artikel ”James Bond on Location – 007 holiday destinations – in pictures” – Alltså länderna, platserna, hotellen ja det mesta man kan tänkas resa till för att som Bond-fan få sig en dos av det verkliga livet som James. Kul läsning och bra tips på boende om man vill lägga lite mer kosing på det.
När man tänker på livet, pengar och välmående, för att knyta säcken, så handlar det inte om pengarna i sig utan att förverkliga sig själv.. kika på videoklippet (3 min) nedan så ska jag sluta drömma och realisera..måste gå till återvinningen med wellpapp och skräp. Kontrasternas konstrast..

/Gustaf

6 kommentarer till “LYXFREDAG – LAMBORGHINI OCH BOND”

 1. Björn skriver:

  Oja, jag är en drömmare! Har man inte drömmar, vad ska man då sätta målsättningar utifrån? Jag anser att mål är drömmar man vill uppnå!

  Mvh

 2. Johan A skriver:

  TUNG motivationskick nu påförmiddagen.Stjäl gärna den filmen! :D Tips på en låt som verkligen är riktigt bra och som får mig att fundera lite extra och gör att jag för stunden kan leva i nuet är låten ”Allting går så bra för oss – Pros & Cons”- Rekommenderar starkt att inte dra på den på gymmet dock pga. att det är en lugn låt. Men ta dig igenom hela låten och lyssna på texten. Ha en riktigt FET helg Ollas!

  • Gustaf Ollas skriver:

   Skönt att höra Johan :)
   Gör så, inte ”min” så de gör inget.
   Lyssnade på den, känner igen den i mångas vardag men jag har andra planer! :)
   tack detsamma J

 3. spoonchest skriver:

  Vad jag skulle göra om pengar inte spelade någon roll alls?
  Allt. Jag kan faktiskt inte komma på något jag inte skulle göra.
  Musiken i klippet görs av Ludovico Einaudi. Sjukt bra.

Kommentera


+ sju = sexton