IN I VÄGGEN – ELLER?

31 augusti - 7:21

Ibland är det viktigt att gå över gränsen och veta vart ens egna gräns är. I Fredags var en sådan dag där jag hittade min nya yttre gräns. Som tur var känner jag mig själv rätt bra så jag slapp några skrapsår på näsan från att bokstavligen gå in i väggen under träningen. Men med den vetskapen kan jag träna upp mig starkare och mer uthållig, för det är faktiskt målet nu, att få känna mig vältränad och stark i prestationsmoment.

I fredags körde jag EMOM, Every Minute, On the Minute.
Minut 1: 5 OHS
Minut 2: 6 Chest to bar + 5 Burpees
Minut 3: 5 Squat Clean
Minut 4: Rodd samla kalorier
Minut 5: Vila.

Det låter inte så tungt me när det är 10 vändor på schemat, dvs 50 min totalt, blir det kring vända 4- rätt jobbigt då du tar längre tid på dig per station och totala vilan blir mindre och mindre. Kring vända 7 tog migränkänningarna över och jag la ner projekt pannben för dagen. Det enda det resulterar i när jag kliver över den gränsen är att jag blir paj resten av helgen. Så med det sagt fick jag vara nöjd med det jag presterat.
CrossFit Reebok Nano 5.0 Nano 5 Laddade om igår när jag tränade med Henke. Blev en del löpning och ett flertal knäböj med viktväst. Närmare 300 st för att vara exakt haha.
400 m löpning – 50 knäböj med väst (20 kg)
800 m löpning – 100 knäböj med väst
1200 m löpning – 150 knäböj med väst

Utfallsgång 4 vändor ToR. för att sedan avsluta med Burpees med viktväst.
10 st per minut, i 10 minuter. Vi plockade av så det blev 10 kr i viktvästen istället för 20 kg. Men det blev tungt ändå kan jag säga.. kolla min instagram för att bilda Er en uppfattning om hur segt det gick. Fick iväg 97 totalt så är grymt impad av mig själv. Hade jag klivit på och kört sönder mig i Fredags hade det inte blivit ett sånt här bra pass igår det kan jag säga! Dags att köra vidare på jobbet. Hoppas ni haft en bra helg för det har jag! Deadlift /Gustaf