MONDAY AT THE BAR

9 mars - 20:42

Hej och hå(l)! Mina något ovana händer fick nog efter ungefär 70 chins och huden släppte, därav ”hål”. Kämpade på iaf och slutförde träningen. Fick nämligen med mig Davva till CrossFit Marbella så vi gjorde det enkelt och tränade rygg genom att upplägg som såg ut så här:
200 pullups/chins
100 skivstångsrodd
100 marklyft
Ursprungsplanen var 100 var på alla övningar men på grund av deras pass kortade vi ner det så mycket som det gick. Rodden körde vi på 60 kg och 80 i marken. Även där var planen 100 i marken men då jag fick ”lyfta” med mina fingrar istället för att låsa med hela handen sket det sig. Vi klarade av ovanstående på ganska precis 35 min så blev en effektiv och rolig session! Så enkelt, allt man behöver är en skivstång aka bar på engelska och lite viktplattor. Enkelt, kul, utmanande.

Annars idag har vi varit på möte med en av mina stora förebilder, Henrik. Ikväll kommer Jon och Seppi så David och jag har bara käka lite middag och nu blir det film. En skön Måndag helt enkelt. Nedan ser ni pull-up-serien där vi slog ihop våra reps för att enklare hålla räkningen. CrossFit Marbella -4 CrossFit Marbella -5 CrossFit Marbella -1 CrossFit Marbella -2 CrossFit Marbella -3 CrossFit Marbella -6 /Gustaf