AMERIKANSKT GODIS OCH HÖJNING

23 oktober - 22:36

Imorgon är det dags att höja upp mitt intag – Går upp ca 600 kalorier i form av kolisar för att se hur jag svara på dessa. Har legat lite lägre några dagar nu och det har verkligen gjort susen, som ni ser på formen. Inte varit zoombie eller så utan bara legat allmänt lågt på ”alla” makronutri. Nu lägger Emily in 2 högdagar (en imorgon) för att testa att ladda lite mer energi och se formen på mer kolisar.

Vi fick paket från landet ”Over there” idag också. Brian, Emilys bror, skickade över lite Amerikanskt godis och ”laddningsmaterial” (inför DC) i utbyte mot lite svenska Ahlgrens Bilar – Fair deal i mitt tycke. Mycket gott på agendan och dessutom hade Emily köpt ett Energy Armor-band till mig – Jäklar var stark jag känner mig nu på kvällen – har strukit en dag på vår kalender inför D-day och det finns inget som stoppar oss nu. Trots lägre prestation idag (pump och syra i latsen på rygg/chinspasset var tung) så laddar vi för ny dag imorgon. Posten har sopat bort mina test-kepsar så producenten gör nya och skickar i rek-brev. Nu vet jag att jag får dem iaf! LÄÄÄNGTAR!

Kan man bli annat än taggad när man har de här träningssällskapet? Emily och jag poserade efter passet och nu är hon på G – helt klart! Jag ska inte bli så mkt mindre/tightare nu – måste kunna fylla ut min lilla kropp och prestera också på tävlingen. Var förbi Sofia på Pure Ambition Of Stockholm och snygga till bollen lite. Ristade även in ett litet snedjack och jag funderar på att spexa till frillan ytterligare på tävling – ICIW månne?

Nu ska herr Ollas sussa vackert – imorgon ska dipsen få så många reps det bara gååår. Längtar redan! Vad ska ni göra imorgon efter att ni har röstat IGEN på mig i Bodys Omslagsmodelltävling!? Ni vet väl att ni kan rösta EN gång PER DAG?! Inte att missa.. jag behöver ALL hjälp jag kan få.
God natt kära läsare!
/Gustaf

4 kommentarer till “AMERIKANSKT GODIS OCH HÖJNING”

  1. Jocke skriver:

    Kör hårt i dipsen! Ser fram emot att läsa om ett PB imorgon! :D

  2. Nicklas skriver:

    Är inte dom där engery armour-banden enbart bluff? :)

Kommentera


+ fyra = fem