ETT OSUNT FÖRHÅLLANDE?

29 november - 21:41

Jag och vår toalett har setts för mycket den senaste tiden. Känns som jag under de senaste dagarna har träffat toaletten mer än Emily. 7-8 liter vätska per dag har sina konsekvenser. Nåväl, vi är snart klara och varje gång jag går nu vet jag att jag gör det för att få ur mig mer än jag fyller på iaf. Vägde i morse 91,4 kg (93,1 kvällsvikt) och har idag druckit 2,5 l och ätit ca 1,4 kg mat i form av lite lax och mestadels potatis och havregryn. Minimalt med salt och jag lovar Er, det är inte lätt att smaksätta något utan salt, det är salt i varenda produkt så när som. Utan salt spelar det ingen roll hur mkt vitlök och peppar man försöker få på.. det smakar likväl.. illa helt enkelt, eller ingenting alls. Slå en kik på det ni stoppar i er imorgon så ska ni se om ni hittar något som inte har salt i sig.. kul experiment.
Nedan ser ni ”formen” under dagen.. bild 1: 07.00 bild 2: 12.30 bild 3: 17.00 bild 4:  20.30 – Ser möjligtvis att bicepsådran kommit fram men än så länge är det mycket vatten kvar i Ollas.. Högläge på benen ikväll och imorgon vaknar jag torrare och i bättre form. LÄTT

27 timmar kvar till tävling och vi beger oss imorgon vid 8-tiden. Ska bli oväder, så klart, så vi får köra fort i början så vi slipper det. Har några planerade stopp och varenda kalori jag ska stoppa i mig ligger i en matlåda, redo att förtäras.
Har redan fått många lyckatill/krossanu/visavaddugårför-kommentarer och jag tar dem med ro. Det är min första tävling, jag har ingen press på mig utan ska bara ge mitt absolut allt för att mina motståndare ska få slita livet ur sig.

Smörjer, knatar runt otåligt, tittar på skumtomtarna och visualiserar.
Det här blir det sista riktiga inlägget på ett tag nu. Kommer inte lägga mycket krut på inläggen framöver. Kan slänga upp en bild då och då men förvänta er inga långa texter om jag inte hinner och känner mig bekväm imorgon kväll. Ni kommer få en fullblodig dokumentär efteråt så ni blir mätta på mig ändå.
Instagram kommer uppdateras desto flitigare (ska försöka kopiera alla bilder hit) så se till att följa mig på @gustafollas

Packa det sista och gå igenom morgonens rutiner, klockan ringer 06.00!
Trevlig kväll önskar en laddad och smått nervös
/Gustaf

13 kommentarer till “ETT OSUNT FÖRHÅLLANDE?”

 1. K skriver:

  Formen ser ändå riktigt bra ut! Ska bli kul att se dig målad och kolhydratfylld sen!

 2. Grymt Mr Ollas! Jag har lagt ner LCHF och kör kolhydratsmat (en gång om dagen, kör 24h fasta) och jag kan säga att jag och toaletten är bästa vänner. Allt går rakt igenom känns det som. Aldrig varit så krass i magen (elelr jo, innan jag körde LCHF), tror nog kolhydrater är dumma mot mig :(

 3. Therese skriver:

  Din tanke påverkar ditt beteende som påverkar sitt resultat. Se bilden framför dig med pokalen i din hand. Alla står upp och jublar och applåderar när du vunnit! tack för all hjälp hittills!

 4. Robin skriver:

  Lycka till!

 5. Jean skriver:

  Lycka till!

 6. Hannah skriver:

  Lycka till! Ha kul och njut av studen! :)

 7. Casper skriver:

  Kör fethårt (läs smalhårt) och Lycka till! Håller alla tummar :D

 8. Ylva skriver:

  Kör hårt och ha så roligt nu! Lycka till!

Kommentera


nio + = tretton