TEAM DIET STRIKES AGAIN

12 november - 8:36

Sånt där bra pass igår, Ni vet när man inte har fokus på något annat än passet, känslan och att driva sig själv framåt. Både Emily och jag kopplade på det mentala så starkt igår och sen passade vi faktiskt på att ha kul på passet, det är KUL att pressa tungt, det är KUL att trycka gränserna framför sig, det är KUL att se när formen kommer fram under passets gång. Glöm inte bort att ni tränar för att det är kul, inte för något annat och är det inte kul, gör då passet eller övningen kul, använd Er fantasi.Tunga set bänkpress (bröst)
Tunga set sned hantelpress (övre bröst)
Smal-press (triceps) med hantlar
Cabel cross (bröst)
Pushdowns (triceps) 

Avslutade passet med 20 min cardio på studs-crosstrainern haha. Försökte fokusera på vaderna och trippa på tårna så mycket som det bara gick. Stretching och sen hem för att förtära lite god middag. Hela helgen har varit så ofantligt bra och Emily och jag känner av båda två att vi är på slutspurten nu och varje dag blir lite roligare då både formen och passen blir bättre och bättre. Den här veckan, ååå, de blir mkt intervaller och lite tightare kost, nu ska allt fram! Se upp min livs form, jag är dig hack i häl! Bjussar på en rejäl bildbomb nedan. Kvaliten på bilderna är inte super men ni förstår säkert att vi båda två hade bra kräm i muskulaturen igår, så himla kul att träna.

Märker hur ”lite” massa man här (i förhållande till vad man alltid tror inför en diet) när fettet skalas bort successivt men det ger en en riktigt bra bild av vad man behöver prioritera och att det faktiskt tar enormt lång tid att bygga muskler. Har man inte riktigt massan så får man se till att vara i riktigt bra form och posera som en gud, det är min plan :)

Morgonens cardio är klar och i eftermiddag väntar benpass från HELL!
/Gustaf