THIS IS 100 KG

24 maj - 9:50

Så här ser det ut. 100 kg i morse och det finns visst en del att ta av, så är det, magen är långt ifrån super och ländryggen håller en del fett men just nu är jag nöjd, för jag har nått mitt mål och jag har under 4 dagar bibehållit min vikt utan större problem. Känns skönt!

Lördag och jag ska peta mig iväg mot utomhusaktiviteter idag så man får sin dagsdos av D-vitamin. För dem som väntar på den helrosa tjocktröjan så kan jag meddela att den är i Malmö nu. På väg till Sthlm. Tightsen ska vara klara på måndag senast tisdag, sen blir det bara att vända på mitt lager för att gå direkt ut till alla fantastiska kunder som köpt pre-order. Får se om det blir något par över, då lägger vi ut dem på shoppen men följ ICANIWILL på instagram för mer info.

Som ni märker skriver jag mindre om själva produkterna här sedan ett tag tillbaka och det är ett steg i planen att frikoppla mig själv lite från varumärket ICANIWILL. Varför? För att det just är ett eget varumärke och jag känner nu att det klarar av att stå på egna ben. Då kan jag gå in mer på företagandet här och skriva om annat som berör mig och min vardag istället. En dusch på det här, sen är det lördag på riktigt. Trevlig helg allesammans, glöm inte att rösta! Dagsform 100 kg 24 maj /Gustaf

Taggar: , ,