HEMFÄRD UTAN MEDALJ

1 december - 19:34

Det blev ingen medalj den här gången. Allt gick enligt planen och jag presterade mitt max utifrån dagens förutsättningar. Man kan tro att det inte är någon match att stå på scenen, spänna sig lite och visa ett glatt leende för att sedan gå ut och maxa i chins och dips. Tro mig, det är sjukt jobbigt. Max spänning i varenda muskel, le, andas utan att tappa magen, LE, ”tappa inte magen”, ”BENEN GUSTAF”.. Jäklar.

Blir mer info sen. Är inte helt missnöjd, det var riktigt duktiga herrar som tog sig vidare till rodden. Ska försöka komma över ett protokoll, presterade bra i chinsen och dipsen så jag föll helt enkelt på min bristande massa. Tillbaka till ritbordet. vill iaf bara tacka alla som stöttat hejat och hjälpt mig upp på scenen. Ni är guld värda allihop!
;

20121201-193515.jpg

20121201-193620.jpg

20121201-193647.jpg
/Gustaf med mat i magen

6 kommentarer till “HEMFÄRD UTAN MEDALJ”

 1. Jacob skriver:

  Hej Gustaf!
  Trist att det inte gick vägen, men å andra sidan så kan det bara bli bättre med tanke på hur långt du nått så här långt. Du har trots allt lagt ner ett grymt arbete på träning och diet och förhoppningsvis så sporrar detta dig.
  Jag kan föreställa mig att det är tufft att stå och posera, spänna och se glad ut samtidigt, jag vet ju bara hur jag ser ut själv i spegeln när jag ibland råkar se ansiktet i ett spänt läge. Tro mig det är ingen vacker syn, inget leende där inte! ;D
  Fortsatt Lycka till nu, ät, väx och utveckla ditt företag! =)
  Ha det bäst!
  Jacob

  • Gustaf Ollas skriver:

   Jacob,

   hahah ”ingen vacker syn” Du är skön jacob och du skriver väldigt vettigt. Uppskattar att du kommenterar mer nu.
   Jag blev sjukt motiverad att fortsätta jobba hårt och målinriktat. jag vet att jag ska och vill ro hem den där tävlingen någon gång, om de sen blir nästa eller om två år är skit detsamma! :)
   Nu blir det bygga och mkt företag samt inspiration till Er andra så de räcker och blir över
   MÅ gott, tack för kommentar
   G

 2. Robin skriver:

  Hur många chins respektive dips blev det ?

 3. Therese skriver:

  Grattis till en lyckad första tävling, trots att det inte räckte hela vägen till medalj. Du är en stor inspirationskälla för mig, vill bara gå och träna och utvecklas när man läser din blogg och följer din Instagram.

  Du är en stor förebild, både för killar och tjejer.

  Lycka till mot nya mål :)
  /Therese

  • Gustaf Ollas skriver:

   Therese,

   wow – tack så hemskt mycket! Nu kommer jag att bli än mer motiverad att fortsätta jobba hårt och fortsätta sprida den glädjen som är så stark i träningen för mig. TACK – du gjorde min kväll!
   MVH
   G

Kommentera


åtta + = nio