JONATHAN ÅKTE TILL LUND..

2 december - 16:05

..och tittade på MIG när JAG tävlade. Han filmade min tid på scenen och åkte hem med sina två kompisar, de 6 timmar det tar att köra och klippte sedan ihop en film. Som tur var kunde vi sammanstråla på en mack efter vägen hem och byta några ord. Fick länken av Jonathan nyss och började kolla på filmen. Musiken han använder (som pga upphovsrättsl.orsaker gör att man inte kan kika på mobilen) är vald med omsorg och jag blir på ett ögonblick tårögd av glädje. Dels för att jag är stolt, att se sig själv på scen i bra form med en fysik jag kämpat länge för och är stolt över blir så verklig när den visas upp ur någon annans perspektiv men den främsta orsaken att det rinner glädjetårarna ner för kinden är för Jonathans uppoffring. Att lägga hela fredagen på att åka ner till Lund, betalar för boende och bensin för att sedan betala in sig och spendera hela lördagen väntandes, då det var extremt mycket väntan och sen dokumenterar han den korta stund jag totalt var på scenen, sen åker han han hem i yrvädret och är inte hemma förens sen lördag kväll. Allt detta för en person han knappt känner, vi har bara träffats ett par gånger. Jonathan, jag är innerligt tacksam för din film, den har hjärta och den fick mig precis att fälla glädjetårar. Tack!

/Gustaf

18 kommentarer till “JONATHAN ÅKTE TILL LUND..”

 1. Oscar Rehn skriver:

  Så jäkla härligt att se dig så glad på scenen, grattis till en bra debut tävling och lycka till framöver!

 2. K skriver:

  http://www.skkf.org/documents/8/2/Articles/10/1/af_herr_langa_decembercupen_2012.xls

  Med tanke på att domarna bedömde dig så pass lågt måste övriga ha varit i sjuk form! (Svårt att se på filmen…)
  Tyckte ändå att du såg skitbra ut, bra färg också!

  • Gustaf Ollas skriver:

   K – De andra var större i princip överallt då.. ska se om jag kan få bild från min Fotograf.
   Tack, färgen var ännu bättre innan jag sabbade den med olja, note to self!
   G

 3. Jens skriver:

  Hej Gustaf!
  Diggar din blogg, riktigt inspirerande! Tränar själv men är inte i närheten utav din fysik! ;-)
  Tänkte tipsa dig om en ny sida, http://www.alltomkosttillskott.com där kan man köpa sina kosttillskott till billigast pris då dom prisjämför.
  Keep up the good work!
  Mvh
  Jens

  • Gustaf Ollas skriver:

   Jens – Jag är sponsrad av MMsports och köper alla mina tillskott där pga snabb leverans, bra service och trevlig persona så tack men jag klarar mig.
   MVH och kör på med träningen!
   G

 4. Martin skriver:

  Det där! Just precis det där! DET DÄR LEENDET! Det utstrålar lycka utan dess like! Och du förtjänar att se så glad ut! Efter att ha följt med på hela din resa sen du började räkna dagarna och timmarna ner, så har det varit inspirerande att läsa om ditt slit för att nå dit du var i lördags!
  Ge dig själv en rejäl klapp på axeln och säg till dig själv att du gjorde ett enormt duktigt jobb! Detta är bara början känner jag av din karriär på scen! GCGW = Gustaf Can Gustaf Will!

  • Gustaf Ollas skriver:

   Martin – Faktum är att det var precis så jag kände som du beskriver när jag klev upp och jag är rätt genomskinlig, är jag glad är jag glad och då syns det, likväl tvärtom. Hela tävlingen var ett enda rus mellan nervositet och glädje. Kommer absolut stå på scenen igen men då med mer massa och vassare form. En första tävling är en lärotävling, man kan inte förvänta sig att vinna även om man vill!
   TACK!
   DU är grym

 5. Filip skriver:

  Kära G

  Själv sitter man här och spänner kroppen för att ”hjälpa” till med de där sista chinsen och dipsen, otroligt inspirerande att se! Härlig kille Jonathan verkar vara :D

  MVH, F.

 6. Alexander skriver:

  Riktigt roligt att se dig på scenen! Såg på IG att du höll på med en sammanfattning från DC. Det vore intressant med någon slags sammanfattning på hela deffen, om du ångrar någonting/kommer göra någonting annorlunda nästa diet osv.

  • Gustaf Ollas skriver:

   Tack A!
   ouff – nja de vetti katten om jag orkar. Den har varit för lång, det har jag sagt några gånger tidigare tror jag och det är summan av den ;) Jag funkar nog bättre med hård diet ett kortare tag.
   Får se om orken / lusten faller på sen men nu är jag så matt efter DC summeringen :p

 7. Rebecca skriver:

  Är ledsen över att musiken inte tillåts på datorer i Tyskland heller, men är ändock glad för din skull!

 8. Lisa Loord skriver:

  Måste säga att det har varit väldigt inspirerade att följa din resa och att du för mig verkligen är en förebild!! Du är en av dom som visar att inget är omöjligt om man verkligen kämpar mot sitt mål. Riktigt bra kämpat Gustaf!

  • Gustaf Ollas skriver:

   Lisa, va snällt och ärligt av dig att skriva det! Betyder mycket för mig att få sådan feedback! Lite sjukt att en svensson som jag får vara med i Body Radio också men tycker det bevisar att det inte finns några gränser för hur långt man kan gå om man vill!

 9. jonathan skriver:

  Säger ett tack här också. Tack tack tack!! Vilken motivation. Du spred en enorm energi och lycka på scenen och att få se detta gjorde mig avundsjuk. ”DET DÄR VILL JAG OCKSÅ HA”. Just de där få minutrarna av ren och skär glädje av att ha lyckats med det man vill. Det vill jag ha. Motivationen jag fick nere i Lund och inspirationen jag får dagligen från din blogg, kommer ta mig långt! TACK!

  • Gustaf Ollas skriver:

   Jonathan, tillsammans kan vi nå dit – right? Du vet att jag ställer upp för dig om du vill ha stöd!
   Låt oss prata närmre på mail! Jag hör av mig!
   Tack själv för din film – den fick mig att må bäst!!
   G

Kommentera


fem + = tolv