DÅ DRAR VI I NÄSTA VÄXEL!

19 maj - 12:33

20130519-123550.jpg

Efter en vecka med allergiproblem och ett katastrofpass i Uppsala i Fredags på grund av bilköer, för lite mat och andra olika bortförklaringar, känner jag mig nu återhämtad och laddad inför kommande vecka. Fyllde på mina depåer igår hemma hos Emilys föräldrar och nu känns kroppen så mycket mer redo att lägga i nästa växel. Blir mer fart på träningarna i form av mera superset, High Intensive Intervall Training (HIIT) och det viktigaste i det hela är att jag får tillåta mig själv att köra lite lättare vikter och inte fokusera på att det ska gå som på räls utan mer gå in för att hålla puls och förbränning uppe. Känner att jag behöver det om jag ska komma i lite bättre form. Vet hur bra formen kändes när jag sista veckorna la in just HIIT inför Decembercupen. Passet i fredags gick som sagt inte super men jag har ändå träningsvärk i benen och jag kom bara upp till 150 kg i böjen för att sedan gå ner och köra totalt 20 reps på 100 kg. Hann inte mer så mycket mer än nått sett rakmark för sedan stängde SATS. Vi beskådade Iron Man 3 i Uppsala med Marcus och Tessan. Den var riktigt underhållande och jag är så förtjust i karaktären Tony Stark.

Har tillräckligt med frågor och funderingar för att få ihop en till podcast men nu måste jag bara hitta tid att sätta mig och spela in det. Söndagen idag är rätt späckad och jag har hunnit veckohandla på 30 min (3 kg nötfärs, 2 kg kyckling, 2 kg potatis, 2 kg ris osv). Jag kommer även nu sista 2 veckorna att kliva över på 3 fast måltider. Dvs inge mellanmål i form av gröt och protein utan jag kommer hålla det så basalt och enkelt det bara går. Ris/Potatis med kyckling eller nötfärs, 3 gånger per dag. Det enda jag tar utöver det är EAA + protienpulver i samband med träningen. Varför? Jo för att jag vill ha mycket mat i magen och kalorier från potatis och ris ger mig mycket mer ork och mättnad nä gröt och proteinpulver. Som jag skrev tidigare blir det mindre och mindre tillskott ju längre in på dieten jag kommer. 100,6kg var noteringen i lördags så förhoppningen och planen är att ligga under 100 när jag kliver på vågen på lördag. Tightare än tidigare.

Ska iväg och kika på några lägenheter nu med Emily och sen smiter vi nog iväg till Gumball-eventet vid Slottskajen för att säga hej till Janni och Jon. Ses vi där?
Träningen efter det och axlar, mage och vader på schemat. Cirkelträning känns riktigt lockande. Nu ska svetten lacka och fettet brinna som Paolo Roberto säger. Den kommande veckan kommer jag troligtvis att kunna släppa lite roliga nyheter på flera fronter. Häng med!
Hörs nog ikväll allesammans!
/Gustaf som är laddad

6 kommentarer till “DÅ DRAR VI I NÄSTA VÄXEL!”

 1. Shoppa Bra skriver:

  Hur var det på gumball?

 2. Madeleine skriver:

  Cirkelträning är ju så himla underbart just eftersom svetten sprutar! =D Ser fram emot podcasten!
  Ha en fin kväll (=

 3. viktorkäck skriver:

  Trevligt inlägg må jag säga G!

  Vore intressant att ta det av ditt upplägg med HIIT. Är inte bekant med det men det låter intressant.. Speciellt om du upplevt skillnad tack vare det.

  GL och kör på!

Kommentera


+ åtta = nio