DIETSTATUS & ETT HEMLIGT VAPEN

20 maj - 22:33

Trodde verkligen Jetlaggen skulle bli värre än vad den är. Höll mig vaken till 22 igår (sov typ 30 min på planet hem) och sov till 6 imorse när klockan ringde. Fullt funktionsduglig och dessutom presterar jag ett bra pass (benen) på gymmet. Träningsvärken sitter redan som gjutet i låren och det är big like!

Imorse vägde jag 100,7 kg och återgick till min aminosyror-till-frukost-rutin för att sedan bryta fastan och ta första målet mat vid 12. Mitt mål är att ligga stabilt i och kring 100 kg fram till USA-resan, vilket är ett par månader. Många, inklusive mig själv, tycker att den svåraste perioden är efter en diet, då man kört hårt och kämpat för ett mål, och sen är man ”klar”. Man har tävlat, fotats eller vad det nu är och genaste blir man lite mer ”fri” i kosten. Jag har därför bestämt mig för att försöka bemästra den här tiden efter (jag har ju trots allt gått ner 10 kg nu) att jag nått mitt viktmål.

Metoden jag kommer använda är samma som under diet bara att jag planar ut och äter lite mer. Ingen frukost utan bara aminosyror (klicka här för mer info) för att inte bli katabol och mitt lilla hemlig vapen blir HIT-intervaller 1 till 2 gånger i veckan. Jag kommer köra rodd/cykel och löpning i trappor där jag jobbar 20 sek och vila 10 sek. Vid trappor blir det full speed upp och jogga ner. Varför cardio? Jo för att jag minns när jag var i bäst för förra dieten, vilket inte var vid tävlingen utan ett par veckor innan när jag la till just denna typ av träning till min rutin. Äter jag dessutom på balans så kommer jag behålla det jag har muskelmässigt men sikta på att bli av med lite mer underhudsfett. Vet också att jag presterar bättre i styrketräningen med bättre flås!

Under New York-resan gick jag upp 0,3 kg i vikt och det tack vare just skippa frukost (bara aminosyror) och en herrans massa promenader samt lite sunt förnuft. Inte äta alla strips, inte äta onödigt mycket glass osv. Nedan ser ni bilder från restaurangen ”The Counter Burger” som ligger mitt i smeten vid Times Square. Du väljer och bygger din burgare helt själv med allt ifrån protein, sås, ost bröd osv. Skitsmart och grymt gott. Missa inte detta ställe om ni ska till NY!Counter Burgers New York Counter Burgers New York-2 Counter Burgers New York-3 Counter Burgers New York-4 /Gustaf