FRÅGA DOKTORN

28 november - 9:09

Hej Doktorn,

Jag är en matglad kille på 26 jordsnurr som dietat i över 6 månader. Har varit sjuk en gång under denna period men nu har jag 3 dagar kvar till tävling och i morse vaknade jag upp med en tennisboll i halsen (inte bokstavligen men känslan av det). Min stora fråga är, vad ska jag göra?
/Matglad kille 26

Doktor Ollas svar:
Hej Matglad kille, 26, enligt mig finns det två alternativa sätt att tackla det här problemet.

1 – Ignorera ditt dravel, överdosera C-vitamin, L-Glutamin, zyx, strepsils, drick dina 6-7 liter vatten, ät och salta maten planenligt och kör ett lättare genomblödningspass. Du kommer att stå på scenen om 3 dagar oavsett vad som händer.

2 – Bryt ihop, tro att du kommer bli sjuk, bli sjuk och strunta i tävlingen. dina 180 dagar på diet må ha varit tuffa men det viktiga är att du inte blir förkyld, träning handlar väl bara om att må bra?

Bästa hälsningar
Doktor Ollas 

______

När man är på diet, och framförallt en så lång diet som jag varit på, ska och bör man alltid lägga till lite extra tid eller bara skriva ett utropstecken någonstans i marginalen att förr eller senare händer något som INTE var planerat. Då gäller det att ha en reservplan eller agera utifrån förutsättningarna. Jag kommer inte att avvika från min plan oavsett hur kroppen mår. Ville bara informera om det. Nu ska jag se till att vinna SM i glutaminintag.
Hej så länge

/Gustaf som har världens vackraste flickvän

4 kommentarer till “FRÅGA DOKTORN”

  1. kim skriver:

    Kämpa på!!! Brukar se en youtube video som är riktigt bra och som får mig att inse att inget kommer att hindra mig från att nå mitt mål, vad vore man utan hårt jobb?! kolla in videon http://www.youtube.com/watch?v=cw0swisPh-M&list=FLQUXddz0pQ9Z-NobtpyQ7KQ&index=4&feature=plpp_video

  2. Yenny skriver:

    Rackarns att du håller på att känna dig sjuk, men rätt inställning där!! Jag tror att vatten och vila är den bästa medicinen. Ingefära brukar också göra underverk, riv ingefära och koka med några pressade vitlökskivoir och citron i lite vatten. Smakar %&/&%¤#”!! och ger en the breath of hell men vad gör man inte för att bli frisk fortare?? :) Och håller med angående Emily, shit vad snygg hon är!! Lycka till nu!!

Kommentera


sju + = tio