FULLT I FÖRRÅDET

23 november - 20:26

400 g kalkon, 200 g kvarg, broccoli och vitkål, lovar att man blir mätt, även om det är lågt med kolhydrater..

Då har jag precis ”spelat” in dagens webcam-dagbok. Skönt att bara kunna dra 2-3 min snack istället för att behöva skriva allt, känns som jag skriver så mycket ändå på dagarna. Likväl är ännu en dag över och jag har fyllt på förrådet inför laddningen, ja det gäller att vara ute i tid så det inte tar slut, har nämligen hittat guld-laddningsgodis för lördagen. Trolli.. mmmmMMmm säger jag bara. Havregryn, honung, ris, tranbär, skumtomtar, riskakor, kanel, ja allt jag behöver helt enkelt. Ska ev ge mig på utmaningen att torka bananerna själv. Tar 12-15 timmar enligt recept på nätet. 40-50 grader, får se hur jag gör. Totalt blev det två påsar med ”laddningsmaterial”. Förstår ni hur full av kolisar jag kommer vara nästa lördag? Insane, här får ni lite bilder på gottet:

Imorgon blir det tidig träning och sen ska jag hänga mest hela dagen i MM Sportsbutiken för Rep-powers sista deltävling. Finalen kommer att gå på Fitnessfestivalen men då är jag fullt upptagen med att äta bars och coacha Emily så då hinner jag inte kika. Kommer ni och hejar lite imorgon på Sveavägen? Lär blir många bra prestationer skulle jag tippa på. Har två vänner från Falun som jag vet alltid presterar bra.

Nä, om man skulle ta och skiva upp bananerna kanske? Kanel+banan+ugn= bra doft i lyan. E har begett sig till Knivsta för att sy det sista pimpet på bikinin.
Trevlig kväll alles!
/Gustaf