TA HAND OM SIG SJÄLV PÅ DIET

31 mars - 21:48

Första dagen är äntligen över och jag har redan fett med cravings! NOT. Dieten är egentligen ingenting jag tänker på i början, det är mest skönt att veta att man har all mat klar och känslan att man äter precis det man ska är svårslagen för skallen. Dock känner man sig redan mindre på gymmet och träningsfokus att behålla istället för att nöta ner är lite speciell men man vänjer sig.

Någon som är väldigt positiv med diet-biten för mig är att jag blir bättra på att ta hand om mig och då menar jag inte bara med maten. Stretching, återhämtning, massage/behandling, rakning allt blir lättare och lite roligare på diet. Varför? Ja jag vet att det tär rätt mkt på kroppen att köra en hård diet och mina erfarenheter har lärt mig att om jag tar hand kroppen och investerar tid, pengar och kraft i alla ovanstående små detaljer så blir det så mycket lättare och bättre i slutändan. Så snart är det dags för första besöket hos Jonas på Naprapatlandslaget igen, var ett tag sen nu. Slarvar alltid med dessa små detaljer när jag är off, då ligger fokus mest på att äta mycket och träna tungt, allt annat skjuter jag bort lite. Det är inte bra i längden!

Bra mellanpass idag. Tunga vadpressar, sidolyft, baksida axlar och pressar. Massor av jobb idag vilket jag verkligen jobbat för att få ihop och idag var det riktigt riktigt bra på den fronten. Ny månad imorgon och det betyder att alla ekonomipapper ska in till revisorn. Lämnar Er här för lite vadmassage och avslappning på kvällskvisten.Shaving Rakning Recipe for men_ /Gustaf