VILODAG OCH LISTA

14 november - 21:27

Nu börjar jag närma mig lägstanivån på dieten men man får glädja sig att formen blir bättre och bättre. Orken tryter rätt rejält men jag har ätit lite mer idag, mini-höjning på onsdag som ni vet, så imorgon hoppas jag på lite mer kräm i kroppen. Vilat och jobbat hela dagen.
Listan med ”Saker jag ska äta efter diet” fylls på och här några av de saker jag ska smaska på efter DC:
– Hemmalagade hamburgare (kalkonbacon, bea sallad ost)
– Kebabpizza
– Napoleonbakelse
– Kebabrulle
– Halloumi i mängder
– Burgare på Texas Longhorn (Visst var det där Björn?)
– Delicatobollsglass
– Toblerone (wtf? jag som inte ens gillar choklad så mkt!)

Listan kan göras lång men det kommer ”självdö” lite när värsta begäret lagt sig någon dag efter tävling. Meningen är inte att jag ska upp till 106 på så kort tid som möjligt igen och bara äta skräp utan vi kommer fortsätta hålla bra kost, det är mest mängden som kommer ökas på så man får äta sig mätt, sen blir det godsaker på lördagarna.
Tog iaf tid idag och gjorde små söta proteinpannkakor med kvarg/bärblandning till. Man måste ibland unna sig även på diet och som tur var kan man göra mycket gott med äggvita, keso, proteinpulver och lite till.

Gjorde pannkakorna på:
100 g minikeso, 100 g mellanmjölk, 30 g havregryn, 30 g body science casein, 1 helt ägg, 1 äggvita, lite bakpulver och kanel, mixade allt i en shaker (ett hett tips om ni ändå ska ”dosera” pannkakor) och sen duttade jag ut de små liven i en varm panna.
Blir mkt mat och recept nu märker jag men vill inte posta för mkt om formen och mina träningsresultat. Vill vara lite sneaky och hemlig. 22 anmälda i långa klassen nu så 7 ska bort, Ollas ska vara kvar, PUNKT SLUT!
Tvätt, matfix och tidig sömn.
Vad vill ni veta/läsa om nu på slutet? Känns som jag tagit upp det mesta och inspirationen till bloggen går ner allt eftersom fokus och jobbmängd går upp.
/Gustaf

6 kommentarer till “VILODAG OCH LISTA”

  1. jonathan skriver:

    DELICATOBOLLSGLASS??

  2. Emily skriver:

    Bejbi….FÖLÅÅÅÅT! :(

  3. Madeleine skriver:

    Ännu ett recept att prova nu då! :) Är det någon skillnad på vassle & casein när det kommer till att använda proteinpulver till pannkakor etc? Vad är ”bäst”?

Kommentera


tre + sex =