VI TRASKAR PÅ, DEX OCH JAG

26 mars - 16:10

Elefanttofflor -2
Dexter vill helst av allt ”stå” upp och älskar att spjärna emot med benen och se hur mycket det går att utmana gravitationen åt varje håll (när pappa håller i det vill säga). Tiden springer iväg och snart blir han 5 månader. Ni som har barn vet att det svänger fort från ”fanken, nu har vi ju en rutin och det här funkar” till ”never mind vad jag sa igår”. Bra sömn, mindre bra sömn, bra i magen, ont i magen. Det är ett evigt jojo-liv med Dex och det är väldigt likt företagslivet.

Likväl som Dex knatar på går bolaget framåt. Siffrorna för 2017 lär dyka upp på Allabolag vilken dag som helst då bolagsverket godkänt årsredovisningen. Vi har flyttat till ny lokaler, anställt inte mindre än tre nya personer som från och med nästa vecka är upp and running allihopa. Bra feeling med flertalet långdragna processer och initiativ som jag hoppas kunna redogöra för snart. Det är inte nya produkter utan lite större grejer som påverkar bolaget på olika vis, så glöm inte att kika in med jämna mellanrum.

Tack för era kommentarer, det är så kul att höra att det ger er något mer än bara tidsfördriv. Ni som fråga om playlists, här är min Marslista. Avslutar med att tipsa om det bästa inköpet jag gjort på länge, nämligen Appels AirPods. Nog för att jag saknar funktioner som att svar/lägga på samtal, byta låt etc så är det nått så fruktansvärt skönt att slippa sladden och dessutom sitter de båda bra och bekvämt. De får dock gärna ta fram noice-cancelation-pluppar som går att sätta på. De släpper igenom en del ljud från trafik/miljö. Detta är inget sponsrat inlägg utan jag vill bara dela med mig då jag blev så positivt överraskad av dessa och några av Er har frågat på insta om recension.

+ Sitter bra
+ Lätta att använda /installera
+ Du kan ladda dem i den lilla kapseln som följer med + att de har egna batterier så dubbelt upp
+ Dubbel”tappa” för Siri
+ Bra batteritid
+ Slipper sladdar och tillhörande trassel (STORT PLUS!)

– Släpper igenom en del brus/ljud från utsidan
– Saknar funktioner som nästa låt, höj sänk volym, svar samtal
– relativt dyra(?)

Airpods -1

/Gustaf

4 kommentarer till “VI TRASKAR PÅ, DEX OCH JAG”

 1. Robin skriver:

  Tjena, för att göra saken bättre så kan du svara genom att klappa på någon av lurarna två gånger, och om du går in på blåtanden på mobilen så kan du klicka på info symbolen och ställa in om du vill ha byte av låt eller något annat alternativ! Trevlig kväll

 2. Daniel skriver:

  Ett dubbelklick på hörluren så kan du svara i samtalen, hade samma bekymmer till en början…

 3. Robin skriver:

  Du kan ställa in nästa låt på inställningar.

  Bluetooth > AirPods > Välj vad du vill att vänster/höger AirPod ska göra när du trycker två gånger. Ganska säker att det funkar för samtal också. Är sjukt nöjd med mina =)

Kommentera


fyra + sex =