IKEA IN OCH UT PÅ 10 MIN

14 december - 22:50

träning workout-2Idag fick jag äntligen spräcka mitt gamla personbästa på IN/UT IKEA på så kort tid det bara går. Till saken ska det även adderas att jag var tvungen att stå i kö cirka 5 minuter för att få lämna tillbaka en av mina två artiklar. När väl det var klart life-hackade jag IKEA och sprang in bakvägen genom kassorna upp till lampavdelningen, rafsade ner den belysningen jag skulle ha och samtidigt som jag mailade med min leverantör tog jag ett bestämt tag om bordet Lisabo under andra armen och marscherade mot kassorna. Trots två pers före mig i kön lyckade jag stämpla ut på dryga 10 min blankt när jag smet ut ur samma dörr jag gjorde entre genom. Något av ett personbästa och jag kände mig helt plötsligt sjukt effektiv. In your face Ingvar (jag har redan sponsrat dig så mycket så jag får göra lite revolt). Tränat (och ja det var kul) med E på kvällsfronten. Axlar, triceps och lite snabb magmuskulatur.

Prova
5×8 sittande smith (framför) – utan ryggstöd
Sittande hantelpress – med ryggstöd 5 set, börja på 5 reps och höj en repetition varje set
Sidolyft i cabeln – 2 set framför, 2 set bakom
Raka lyft – Gränsla (ja) en cabel, använd en rak kort stång och lyft med raka armar framåt, 10 reps 4 set
Pushdowns (eller push-aways-ish) över huvudet, 4 set 10 reps
Benlyft med raka ben – 3 set

______

Tack för all input från förra inlägget. Det är lätt att fastna i bubblan med ens egna liv och när jag i helgen hade julfika hos min kära storasyster fick jag även spendera mer tid med det senaste tillskottet i clanen Ollas, nämligen Iris. Min lilla systerdotter kom till världen för 18 dagar sedan och 3,3 kg lätt fick jag bära runt på henne i Lördags. Alldeles perfekt och välskapt, älskade från första stund av alla, t o m storebror som ville ”låna” första dygnet. Jag minns hur jag barskt sa till mina föräldrar att Tove (min lillasyster) kunde dem lämna tillbaka på BB. 6 månader senare ändrade jag mig dock och sa att det var helt OK med mig att behålla henne, och tur var väl det för hon är så fantastiskt på alla sätt. Systrar, jag älskar Er båda oändligt, glöm aldrig det!

Audi Q7 Jon Olsson Gustaf Ollas-5Dalarna till Jul spikat – ett par dagar med krispig dala-vinter-luft och avstånd till jobbet kommer göra mig gott även om jag längtar till alla nya produkter som kommer kring mellandagarna/nyåret. Dags att stänga för ikväll och ägna mig åt lite sömnbaserad aktivitet.
/Gustaf

Taggar: , , ,