SKAPA NYTT INLÄGG

20 april - 20:37

Jag möts av samma jäkla ord varenda gång jag loggar in på bloggen. Skapa nytt inlägg.. GÖR DET SJÄLV, känner jag för att skriva och logga ut därefter men det sker aldrig för då vet jag att det finns ett gäng som blir rätt besvikna om jag inte skriver nått..

Nästan slut på celsius också.. kanske lika bra då NYA burken på Celsius kommer nästa vecka!!cellan

…ibland är bloggen pest och pina och känns som ett krav och andra gånger känns det underbart att få slänga in nån bild och skriva någon rad. Jag har egentligen ingen som helst talang för att skriva. Surfar jag omkring på andras bloggar så levererar dem ett flin på mina läppar med komiskt formulerade rubriker kopplade till text och bild nedan. Själv får jag nästan skrivkramp varje gång jag ska ”hitta på” en rubrik och resultatet blir därefter.. ”Dietdag 2WOW Gustaf, hur faaaan kom du på den?”

snart

Vikten går iaf åt rätt håll så snart kan man väl börja utskönja lite magrutor. Humöret är som ni märker inte på topp så här efter 9 dagars diet men de får ni ta haha. 97,7 imorse.

Bilden nedan är från en fotograf som varit uppe på Spaniens högsta berg och filmat stjärnhimlen samt lite annan vacker natur i HD. Tydligen den bästa platsen för just det endamålet. Smacka på HD och fullscreen så lovar jag att ni inte blir besvikna. För att komma till filmen, klicka på DENNA LÄNK

untitled

Idag var det lite snålt med bilder men det enda jag har att bjuda på är en trött bild på mitt skavsår på hälen och vem fan vill se det då? Ingen!

Nog med bitterhet. Dagens träning då, jodå, blev lite det iaf.
Chinnade med Chrille men värmde för upp med stretching för benen, rotationscuffar 3 per set.
3 set chins, va uppe på 21 som bäst
5 set dips – uppe på +40 x 6 reps
Latsdrag 3 set, rodd 3 set, enhandsrodd 3 set
Rodd MAX 1 min – La upp taktiken lite annorlunda denna gång och det sket sig. 352 m. BLÄ
Hängde och slängde lite i chinsstången för att träna upp greppstyrkan. NOG

Nu ska jag ut på kvällspromenad, tjip hej – Imorgon är det halvdag och tidig avresa hem till älsklingen i Sthlm.
Glad sån där påsk då för er som kan njuta av den.. JA Ä INT BITTER!

3 kommentarer till “SKAPA NYTT INLÄGG”

  1. Emily skriver:

    Älsklingen längtar efter dig!!

  2. Gustav skriver:

    Hörru Gurra. Nu ska du inte vara så hård mot dig själv. Jag och många andra läser din blogg för att vi tycker att den är bra. Du måste inte komma på lustiga rubriker!
    Du är en stor inspirationskälla när det gäller min träning eftersom du bara fortsätter att mata på. Kör vidare på det bara och skit i rubrikerna. Ok? :)

Kommentera


+ tre = sju