FINAL I GULDHJÄRTAT

20 november - 21:07

Det är med stor glädje som jag tog emot besked igår, från självaste Ove Rytter, att jag är i Final i Guldhjärtat 2013 inom kategorin ”Årets förebild”. I finalen är det 6 st meriterade namn som jag krigar mot och det känns fullständigt grymt bara att få vara där. Tack så hemskt mycket alla som röstat, nu får vi invänta Juryns beslut och så får vi se hur det går på Galamiddagen på Fitnessfestivalen jag blev inbjuden till samtidigt. I samma stund som glädjen fick mina mungipor att sticka uppåt insåg jag att jag inte har en kostym som passar. Daaarn! Detta måste vi lösa och det är fort.

Jag kommer aldrig mer att vilja åka kommunalt..varför? Se bild nedanBMW 435 x

Mycket trevlig bil så här efter bara ett par timmar ihop. BMW 435 x-drive. Ska ha den här pärlan ner mot Lund som sagt så hoppas inte snön lamslår Sverige nu innan vi hinner ner och tillbaka. Den driver på alla fyra hjulen så inte någon fara så men den är pigg och roligare på bar mark. Tog bilen till Kista där jag tjackade nya bläckpatroner och nya KING där jag tar Er igenom axelpasset med lite olika övningar och pointers. I butik nu så spring och köp!KING Magazine Manual Träning Gustaf Ollas

Innan Micke fick sig en rejäl duvning på gymmet hann jag själv köra igenom mina ben. Tunga reps i hackliften suger musten ur en vill jag lova. Massor av syra, svett och glädje. Det är så himla kul att träna ben samtidigt som det är oerhört jobbigt att behöva gå till den där gränsen där man måste vara men efter varje pass är det lika skönt. Man känner sig stolt.

Till mitt stora förtret ställde jag mig på vågen efter passet och nu Gustaf är det dags igen att koppla in skallen i kostbiten. Har gått ner rätt rejält vilket inte är vad jag vill så skärpning på matfronten från och med nu!
Hacklift Delta Gym

Tack för en bra dag Gustaf – Varsågod Gustaf.
/Gustaf

14 kommentarer till “FINAL I GULDHJÄRTAT”

 1. Pierre ejnarsson skriver:

  Grattis mannen så jävla kul :)
  Du är verkligen en inspiration :)
  Lycka till nu så hörs å ses vi snart.

 2. Marcus skriver:

  Stort grattis, grymt kul! Och vilken bil… sweet! :)

 3. Martin Troive skriver:

  Du är så sjukt värd det mannen!

 4. Wilhelm skriver:

  Superkul att höra Gustaf! Du förtjänar det werkligen. Du är min största förebild i alla fall och jag håller på dig.
  Hej hej!

 5. Annika Ollas skriver:

  Grattis!!! Håller tummarna!

 6. Björn Hansson skriver:

  STOOOORT grattis till dig Gustaf, du förtjänar det verkligen!!

 7. Andrea Larsson skriver:

  Stort grattis, du är grym!

Kommentera


+ fem = sju