ICANIWILL TILL FITNESSFESTIVALEN

11 november - 21:33

Rubriken säger väl det mesta! Målet är att ICANIWILL ska till Fitnessfestivalen 2014. Vi har inte riktigt spikat alla detaljer så därför får ni hålla Er till tåls en tid till innan all info kommer. Hotell & transport är iaf bokat ner till Götelaborg så nu ska vi bara styra upp resten av bitarna. Har beställt hem ett par tights som kommer släppas på FF och säljas på plats. Ska verkligen bli grymt roligt att få träffa massor av kunder face-to-face. Tror även att många vill känna och klämma på produkterna för att lättare kunna köpa via shoppen. Är det någon av Er som läser detta som ska ner till FF?

Apropå den nya shoppen så är det imorgon dags att dra igång testerna med Klarna och vår checkout. Boysen på IT jobbar på i det tysta och jag har smygkikat via provsidan och det ser bra ut. Att ständigt jobba mot förbättring, både privat och företagsmässigt är ett stort driv i mitt liv. Att göra saker mer effektivt och bättre känns naturligt.
Jon har landat i Sthlm också så vi ska se om vi kan sammanstråla och köra lite dyngträning här framöver. En videoblogg kanske vore på sin plats? Fick idag beskedet att jag får tillbaka en bra slant på kameran som stals under USA-resan. Känns riktigt kul för då kan jag börja filma igen i HD.

Dubbla pass idag. Ben med Henke (Böj, frontböj och Overheadsquats) på fm och sen avslutade jag dagen med Emily på SATS Kista där vi pangade presspass för axlar och bröst. Mat i magen och ett avsnitt Breaking Bad så somnar jag gott sen. Imorgon är det klippning och möten samtidigt som DHL kommer göra den största leveransen i företagets historia. Nervös och förväntansfull. Ha en grym kväll! workout gym workout gym-2 workout gym-3 workout gym-4 workout gym-5

14 kommentarer till “ICANIWILL TILL FITNESSFESTIVALEN”

 1. Adam skriver:

  Ses på mässan, då ska det handlas;)

 2. Jimmy Löf skriver:

  Finns bara en sak å säga ang icaniwill medverkan på FF. VÄRLDSKLASS!!!!
  Här kommer det å handlas!!
  Se till att ha det välfyllt!

  Bra jubbat Gustaf!!

  Med vänlig hälsning,
  Jimmy

 3. Daniel Ekstam skriver:

  Vad kul! Då ses vi där. Jag är i MM Sports monter på Lördag och tävlar på Söndagen! Ska bli skoj att mingla lite!

 4. Elin skriver:

  De har gjorde mig så glad!! Ses där :D

 5. Gustaf Ode skriver:

  Syns där biffen!

 6. Tommie V skriver:

  Är på mässan hela lördagen, hoppas vi ses!

 7. Emma skriver:

  Vad roligt att du kommer till FF med ditt varumärke. Sjukt kul! Ses där! :)

Kommentera


nio + sex =