PACKAT OCH KLART

6 december - 22:09

I wish – har inte ens börjat packa. Emily däremot har packat .. sitt godis haha.
”Gustaf, vem ska få den hääär godispåsen?”
”Ja hjärtat, låt mig gissa, du?”
”JAPP”

1 min senare

”Gustaf, vem ska få den här godispåsen då?”
”Kan det vara..du igen?”
”JAAA”

Hon lever igen, det märks, trots att hon inte har nått salt eller särskilt mycket vätska kvar i kroppen för den delen. Hon kommer se fantastisk ut på scen, det är ett som är säkert.
Emilys mamma anlände tidigare ikväll och de har pysslat med sista delarna (läs bling bling) på bikinin. Själv hann jag köra ett pass på Kista tidigare och har mest haft lite magknip ikväll.
Det ska bli så grymt kul på Fitnessfestivalen. Bra hotell, bra tävlingar och tävlande, bra folk som ska dit, många roliga montrar, många baaaars, testpåsar, lite shopping och nån god middag med mitt hjärta. Gillar Göteborg och håller julstämningen och snön i sig kan det bli såå mysigt. Ska försöka hänga stora delar av söndagen i MM Sportsmontern och 16.40 är det le grande finale i Bodys Omslagsmodellstävling. Känner att jag börjar bli riktigt nervös för det.. tänk om jag vinner, då får JAG vara på FRAMSIDAN av självaste BODY!! GAAH – såja, lugna sig nu Gustaf, lugna sig!

Nu ska jag ta tag i packandet. En annan (läs jag) ska hämta bilen 7 imorgon på Statoil och sen bär det av direkt.
Pga snökaoset kunde vi inte sammanföra kameraMarcus och mig ikväll så det blev inge filmredigering, får ta tag i det nästa vecka som redan är fullbokat med intervju med Dalarnas Tidningar och PT-pass i Falun. Hinner precis lämna tillbaka bilen på Statoil innan jag ska hämta den igen för avfärd mot Dalarna. Måste försöka lugna ner mig lite sen..

20121206-221107.jpg
/Gustaf