TÖMNING – BILDER FRÅN MOBILEN

11 december - 12:34

20121211-123315.jpg

Om man kan få en hamburgare med extra kycklingfilé, visst väljer man den då? Menyn är från Bryggeriet där vi åt med Chrille och hans Jenny i helgen. Helt OK mat men som jag misstänkte redan innan, det var en liiiten kycklingfilé. Hade de skrivit ”Hamburgare, 200 g nötkött med spår av kyckling” hade jag ”köpt” det men att skriva kyllingfile. Nja!

Då var vår hotellfrulle på Radisson Blue 100 gånger bättre. Emily hamnade i soffan och den var så låg och långt bort att hon höll på att svälta ihjäl för hon nådde inte till maten. Jag med mina marklyftararmar tog så klart soffan. Vi blev mätta och glada båda två. Kolla söta tjejen i soffan!20121211-123325.jpg

20121211-123334.jpg

20121211-123345.jpg

Ungefär så här såg resan ut hela vägen hem från Götet. Har haft roligare timmar i bil men vad ska man göra, eyes on the road. Trippen från Stockholm till Falun igår var i princip likadan. Detta Sverige och vinter.. blä.
När jag hade tävlat klart fick jag gooodis och lite gott från min älskade sambo så jag ville inte vara sämre. Drog i lite kontakter och lyckades från fram en Tivolivinst till Emily. Målet var att köpa så mycket godis att hon inte syntes men det här var det närmaste jag kom. 20121211-123354.jpg

Hann sätta upp tavlan också innan jag drog mig mot bilen och nu sitter den där. Smått overkligt. Den 18 december kommer Januarinumret av Body ut – buy it for frikkin sake!
Släpper bloggen för nån timme och drar ner för andra passet idag. Friskis hade en testapå-vecka för 100 spänn, riktigt värt. Vader mage i förmiddags, lunch med syster, jobb och nu blir det BEEEEEN! *dududududuuuuuuu* Som jag längtat. Dags att rocka skiten ur skivstången och benpressen. Hörs sen!20121211-123409.jpg
/Gustaf

6 kommentarer till “TÖMNING – BILDER FRÅN MOBILEN”

 1. Kevin skriver:

  Grattis till omslaget! Var dåligt uppdaterad när jag kort pratade med dig i söndags.
  Kul att det finns utrymme för oss som mäter en bit över 190 cm :)
  Keep it up!!

  • Gustaf Ollas skriver:

   Tack Kevin! Gör inget :) precis, det jag vill lyfta fram, att man kan nå tamenfaken vad man vill..bara att kämpa hårt!
   High five tall guy!

 2. JonasÅ skriver:

  Ne köra bil i ”snöstorm” är ingen hit, blir så fort trött av man spänner sig. Tur är att man bor i västerbottens inland där det nästan inte har kommit någon snö, kanske 2 till 3 dm.
  Men minus 24grader nu på väg hem från jobbet *brr*
  Måste testa göra hamburgare med allround och älg färs! Fan nu blev jag hungrig igen!
  Ha det gött!

  • Gustaf Ollas skriver:

   Jonas, det är bara bra om du är hungrig ju =) Du ska UPP :D
   Hur går det annars?
   hade -32 i stugan förra helgen.. de du. myggfritt ;)
   G

 3. JonasÅ skriver:

  Jo, tackar som frågar. Det går ganska bra. har ökat i vikt med ett par kg. (har inte vägt mig nu på ett tag) Min andra hälft säger att jag är sjuk som väger mig hela tiden .. Ha ha ha..
  Och vikterna ökar på stången! tjoho!

Kommentera


sju + = tio