GLADIATORERNA 2011

24 maj - 21:38

Nu har dem släppt listan på vilka som blir året Gladiatorer. Vill GRATULERA Ako Rahim, Mikael Hollsten och Jenny Adolfsson som är några av karaktärerna. Skitballt tkr jag. Grattis!

Morgonvikten idag låg på strax under 94 kg. Fullt skubb på jobbet och sen var de dags att träna igen med Marcus. Ben..
Lurade kroppen lite genom att lyfta av tungt på stången. Va uppe på 240 kg innan jag gick ner på 140 kg o blåste av en 5a! PB.. dock med bälte men ändå. Körde även med ryggen mot spegeln.. för första gången. Kändes rätt ovant att inte se sig själv och det blev/upplevdes lite tyngre och mindre stabilt men de gick ju bra ändå. Benpress pyramid upp till 310 kg.. lite MYO i lårcurl + spark som vanligt. Hem och tugga kyckling och snart dags att hoppa i bingen igen. Tävlingen närmar sig med stormsteg och jag börjar tänka mer och mer kring laddning och förberedelser. Mkt som ska klaffa känns de som..

Tack för era kommentarer btw! Ni har ju ett par bloggar i början av detta inlägg som jag läser regelbundet.

Förväntar mig ett SMS imorgon från Posten som säger att nu, Gustaf, kan du hämta dina grejer från MM Sports..
Ska bli grymt spännande o prova lite nya PWO och aminosyror. Längtar.

På väg till gymmet idag pumpade jag på MAX (nästan iaf) på stereon och laddade rejält. Får se om jag blir av med bilen på torsdag. Kommer sakna de. Klicka på bilden för att öppna låten i Spotifyyyyy.. Ligger självklart på min MAJLISTA som är proppad med schön musik.

4 kommentarer till “GLADIATORERNA 2011”

 1. Gustav G skriver:

  Det finns många som jag tycker det hade varit roligt om det gick bra för. Men jag tycker nog fan att det roligaste är om det går bra för dig. Kämpa nu in i det sista och se till att ha kul när du gör det! :)

  • Gustaf Ollas skriver:

   Gustav: Stort tack! Jag ska försöka samla all nervositet och ladda in det i mina små celler på tävlingsdagen! Återigen. Stöder betyder mkt.
   Pappie: Svar ja på silverfrågan. Ska kämpa så mkt jag kan.
   Simon: haha om jag skulle springa på Ako just nu skulle han inte märka det ;)

 2. Pappie skriver:

  Hej Gutte ! Har Du bestämt Dej nu för att göra dej av med ”silverpilen” och kämpa på nu på slutet så Du kommer enda in i kaklet gubben, vilket jag vet att Du klarar
  Pappie

 3. Simon skriver:

  När anmäler du dig som utmanare till Gladiatorerna då? ;) Det hade varit något!

Kommentera


nio + = elva