LÅT INTE AFTONBLADET SÄGA ÅT DIG VAD DU SKA ÄTA OCH HUR DU SKA TRÄNA!

10 december - 22:26

Decembercupen 2013 svartvit-10 “En investering för livet sa Gustaf innan 3-månaders projektet drog igång. Under denna period har Gustaf lagt ner både tid och själ i att presentera ett utomordentligt kostschema, flera välgenomtänkta träningsscheman och diverse tips till träningen i sig. Förutom att varit en ledstjärna har Gustaf varit en stöttepelare som man lätt kunnat luta sig emot. Gustaf har varit tillgänglig jämt och svarat på frågor och kommit med olika inputs som tagit träningen ytterligare framåt. Jag har lärt mig så ofantligt mycket under denna tid, min träning och min kost har fått en helt annan innebörd. Jag har lärt mig att planera träningen och kosten på ett sätt som gör att jag sparar både tid och pengar. Gustaf har presenterat träningsscheman som gjorde att i alla fall jag kände en och annan kall kår längs ryggen, men tillsammans med ständig dialog har vi tagit oss igenom utmaningarna vecka efter vecka. Jag kan nu stå på egna ben gällande planeringen av min träning och min kost, mycket tack vare kunskapen och filosofin som årets förebild delat med sig av. En investering för livet blev det. ” 

Ja, så sammanfattar en av mina kunder sina tre månader med mig som onlinecoach. Nu är det återigen dags att dra igång en ny vända. Syftet med det här upplägget på 3 månader är att du som individ får de bästa tänkbara verktygen och förutsättningarna för att ta din träning, hälsa och kost till nästa nivå. Detta gör vi genom att Du får ta del av min kunskap jag under nästan 8 år i branschen har lärt mig samt att du får följa vår gemensamma plan mot dina mål. Du kommer att lära dig saker på tre månader som du sedan kan använda i resten av ditt liv för att nå dit du vill vad gäller kost, träning och mental inställning. Du kommer få verktyg som få personer besitter och utvecklingen vad gäller din kropp kommer vara se- och märkvärd. Man kan inte ta sig hur långt som helst på tre månader men efter denna tid har du allt du behöver för att lyckas i det långa loppet oavsett om det är att behålla, öka eller minska din vikt samt muskelmassa. Detta är ingen quick fix eller speciell diet, detta är ett läroprogram där vi kommer applicera min kunskap på din vardag och på cupen lär du dig hur din kropp fungerar när du justerar kost och träning.

Dags att skaffa den bästa utbildningen du kan få , nämligen Hur du tar hand om din kropp och lär dig vad som funkar för dig!

Plats: Online
Tid: 3 månader Januri 2014 – Mars 2014
Platser: 20 st
Ansökan: Skickas till [email protected] innan 25 December – Märk mailet ”ICANIWILL 3-månader”
Kriterier: Skriv ett kort personligt brev och berätta om din situation, historik och mål.
Innefattar: Skräddarsytt träningsschema, kostupplägg, uppföljning, tillskottsinformation och tips, generella tips och coaching. Lärdom för livet.
Pris: Fås via mail vid seriös ansökan

För mer ingående information kring upplägget och prisbild, maila [email protected]. Jag kommer ta in deltagare löpande så passa på att skicka in din ansökan nu. Ser fram emot att få dela med mig och sprida kunskap, detta är något jag verkligen brinner för!Decembercupen 2013 svartvit-11
/Gustaf