LITE LJUS

24 april - 23:16

Om ni kikar på föregående inlägg och mina ”dagsformsbilder” så förstår ni hur mkt ”lite ljus” kan göra. Har inte hänt så mycket på 2 dagar men formen ser mycket bättre ut på dagens bilder så jag antar att jag får fota dagsformen i Stadshagen så länge jag kan ;)

Har varit en riktigt bra påsk. Ska återkomma med ett rejält inlägg fyllt med bilder så fort jag lyckats tanka över från mobilen. Har ingen sladd längre så får köra blåtanden. Under tiden får ni kika på dagens dagsform och läsa vidare om dagens pass på SATS Odenplan. Har fått lite stöttning av Sewén nu och lagt upp ett tre-split-program som förhoppningsvis skall leda till att jag hämtar hem lite fler reps i tävlingen.

Körde lite värmning, 4 set chins, 4 set dips, lite rodd, baksida axlar och sen stretchade jag. Knatade en bit hemåt i kvällssolen och handlade inför kvällsmaten. Wok, kylling och lite nudlar. Satt fint i kistan vill jag lova. Fick precis massage av E och nu sjunker vi ner i soffan en sväng. Trevlig kväll allesammans! Hoppas ni haft en kanonpåsk.

bdb

Back

twist

mage