SISTA KILOMETRARNA..

30 maj - 20:43

Stockholm Maraton 2011

Just nu känns det som att jag sprungit ett (mini) maraton. Gustafs Maraton. 9 veckors diet närmare sig slutet och nu planerar och väger jag rubbet jag stoppar i mig. Ligger på ganska precis 2000 kcal o satsar därmed på att väga in under 92 kg. 92,1 kg imorse så jag ligger bra med i schemat. Kör mycket aminosyror och beta-alanin nu och det kräver lite vägningar och meck under dagens gång. Har typ 4 st shakes med mig till jobbet och blandar titt som tätt. Onsdag kväll kommer jag att strypa vattnet fram till invägningen för att sedan fylla med flytande kolisar.
Är lite orolig inför ”uppvärmningen”.. kommer inte få köra något på själva vikterna/grenarna innan utan det blir till att frivärma så att säga. Var därför nere på gymmet idag för att testa lite. Kommer kanske släpa med mig ett par 5kgs hantlar men det är inte bestämt. Det känns iaf som jag kämpat mig fram genom denna ”snabb-diet” som dragit ut på tiden och visat sig bli en vanlig diet med högre tempo. Bilden ovan visar tappra löpare från årets maraton och nu gör jag dem sällskap sista biten.. 2 vilodagar till sen smäller det.

Frukost är inte så dumt ändå.. jordgubbar, gröt o protein. Mumma.

Dags att jobba lite igen. Imorgon ska jag äntligen hämta ut min kostym jag beställde för, hm.. 3 månader sen? ha, den lär inte sitta särskilt bra nu då den är skräddarsydd för 100 kg pinne ;)

3 kommentarer till “SISTA KILOMETRARNA..”

 1. Pappie skriver:

  Sista KILO-metrarna eller sista hekto-metrarna och sista timmarna innan MUCK eller hur man nu ska beskriva Södertälje äventyret ?
  Goooooood luck
  Pappie

 2. Henrik skriver:

  Stort lycka till på torsdag, ska bli kul att höra hur det gått sen, väntar med spänning.

  Kostymen kommer sitta fint när du fått äta upp dig lite ;) Se det från den ljusa sidan, det brukar ju vara tvärtom.

  • Gustaf Ollas skriver:

   Jag sk göra mitt ytterasta för att puscha och prestera över min vanliga förmåga. RIktigt laddad atm!
   Haha jepp, den kommer bli niiice

Kommentera


nio + åtta =