NY MILSTOLPE

27 maj - 22:07

unnamedWhere there’s a will, there’s a way, kinda beautiful – Så går texten i Aviccis senaste låt och det är banne mig sant. För exakt ett år sedan skruvade jag ihop mina första lagerhyllor. Idag är de fulla och golvet täckte med lådor. Vi växer så det knakar och hittills ser det ut att bli en bra år. Det kommer sällan lätt eller gratis och det vet ni men precis som de sjunger så har det många gånger gått på vilja och ett tjockt pannben.

Idag skrev jag på vår nya hyresavtal på en dubbel så stor lokal i Sollentuna med riktiga fönster (vilken lyx att få se dagsljus!), parkeringsplats, kök, badrum, dusch, flera rum och bra inlastning, och det bästa av allt är att det bara är ett par 100 meter från där vi ska bo! Ikväll är jag stolt, glad och lite nervös. Inte dåligt nervös utan bra nervös. Mitt företag har blivit lite som mitt projekt att bygga upp min kropp. Jag ser utveckling från år till år, nästan månad till månad och jag längtar redan till att summera året vid Decembers slut. Tack alla som hjälpt och stöttat mig på olika vis!
God kväll
/Gustaf

8 kommentarer till “NY MILSTOLPE”

 1. Jacob skriver:

  Hej Gustaf!

  Fasen vad kul att det går så bra för dig! Jag hoppas du slår igenom ordentligt ”over there” också! =)
  Nu till saken, skriver för att jag undrar över icaniwill.se
  Har du själv skapat den, eller är det en webbfirma som gjort den? Berätta gärna ingående!
  Avslutningsvis så vill jag tacka för inspiration och berätta att bland annat Tack vare dig, ditt koncept så har jag själv startat min firma.
  Har visserligen inget med träning att göra utan det en helt annan passion i mitt liv som förhoppningsvis kan bli något riktigt bra!
  Allt gott!
  Jacob

  • Gustaf Ollas skriver:

   Hej Jacob!

   Va kul att höra, ser armbandet på din visningsbild ;)
   Jag har anlitat en firma (som jag jobbat med länge) Det har alla mina domäner, de sköter allt sånt, skapat sidan, sköter uppdateringar och utveckling. WebitFuture heter dem, från Ronneby. Jag lever efter divisen att jag ska göra det jag är bra på och andra det andra är bra på ;) Sparar tid, huvudvärk och i långa loppen blir det bäst så!
   Vad ska du göra? KUL!!!

 2. Dad skriver:

  Ett STORT GRATTIS !

  Dad

 3. Jacob skriver:

  Hej igen!

  Tackar för svar! =) Klart jag har armbanden, måste ha en påminnelse dagligen med dom orden! ;)
  Mkt mkt klok devis! Jag känner själv att jag inte har någon lust med detta pill som det innebär att arbeta med en webbsida. Och då har jag ändå arbetat som webbansvarig på förra arbetet.
  Gå in och sök på Instagram;
  Rough Creations By Laurin
  Det pysslar jag med! =)

 4. Jacob skriver:

  Tack Gustaf! Du är mer än välkommen! ;)

Kommentera


ett + nio =