OM JAG ÄR NÖJD?

25 februari - 21:55

Med min nya kamera? Ja, det måste jag ändå säga (host, underdrift). Här glider jag in på bloggen efter månader av frånvaro, typ, och kliver direkt på materiella ting tänker ni. Må så vara, jag ville dela med mig för jag är så nöjd med min nya kamera. Kolla bara denna bild på min lilla Dexter som växer så de knakar. 6,5 kilo och 63 cm efter senaste besöket hos BVC. (Har inte riktigt lärt mig fokus-delen på det lånade objektivet men det kommer)Dexter Sony edit-1Har som ni förstår inte prioriterat bloggen den senaste tiden och det beror på många saker men främst att jobb och Dex tagit det mesta av mitt fokus. Jag märker hur jag skriver ungefär samma sak varje gång jag kikar in. ”Det är mycket på jobbet nu”.. och NU är det riktigt mycket på jobbet kan jag lova, men mycket bra! Vi anställer och har anställt två, snart tre personer som börjar på heltid snarast och vi stängde året i December, så årsredovisningen är snart inskickad, tips till nyfikna är att stalka allabolag.se, och sist men inte minst flyttar vi till helt nyrenoverade lokaler på Fredag, så ja, det är lite mycket nu. On top driver vi en varumärkestvist som snart, efter 2 år, bör vara utarbetad.

Personligen går träningen sämre än någonsin, och främst är det orken som försvinner efter 2-3 övningar. Det är som att jag har pyspunktering och inte kan trycka på fast jag i mitt huvud vill och när orken (kroppen) strejkar försvinner motivationen och därmed går allt i sank. Som tur var är padel min nyfunna passion (på äldre dagar) och jag spelar så ofta jag bara kan och får motstånd. Har ni provat?

Dags att hugga tag i mailen igen. Efter varje blogginlägg jag skriver känns det alltid skönt att jag har gjort det men ändå dröjer det så länge mellan varven tills jag kommer tillbaka igen. Nåväl, ni får ha tålamod ni få kämpar som är kvar och läser, jag ser er nog allt på Google Analytics haha.
Tack och god kväll
/G