UTNYTTJAR JETLAGGEN OCH RIVSTARTAR

11 april - 22:44

20130411-224510.jpg
Trött, tröttare, tröttast, Gustaf.
Nästan iaf. Resan hem gick galant så när som på ett rätt bumpy parti över stora pölen men jag landade iaf säkert på Svensk mark igårkväll. Blev hämtad av Emily och hennes mamma och vi rullade mot Knivsta och intog sedan lite god lax och potatis i ugn. Sov som en guru utan att röra en fena och klocka 8 imorse ringde alarmet för att väcka de tungt sovande resenärerna.

Idag har vi mestadels roddat tillbaka alla grejer i lägenheten, städat, sprättat brev, mailat, jobbat och nästan somnat stående. Som tur var så bestämde vi oss för att åka till Odenplan för ett aktiveringspass. Vader 10 set och sen 8 set biceps och 8 set triceps. Kände mig så extremt obekväm med alla kläder jag satte på mig så slutade med att jag tog min signerade Jay Cutler tröja och drog till gymmet. Tänkte skriva mer om det här framöver men nu vill jag dela något härligt. Fick äääntligen brev från Patentverket och min varumärkesansökan på IcanIwill har gått igenom. Så jäkla härligt att få det på papper och idag är jag stolt som en tupp. Läste förresten att Underarmor (som har varumärkesskydd på I WILL (obs särskrivning)) stämmer Nike för att de använt deras ”ord” i deras reklam. Hårfin gräns det där så ett varumärkesskydd är inte att underskatta.

20130411-224518.jpg

Nu måste jag göra ett ryck med arbetet igen. Som tur var är min kropp rätt pigg nu efter träningen och eftersom det inte är fullt så sent här (som det är i USA just nu) så tänkte jag surfa på vågen av energi och jobba ett par timmar. Såg ni förresten att mina IcanIwill dragremmar äntligen är inne hos MM Sports nu? De är ett måste om ni vill förbättra Er ryggträning. Tänkte köra en likadan film om dessa som jag gjorde för wristwrapsen. Ni tycker ju om den filmen så lika bra att fortsätta. 1000 tankar och bollar i skallen och luften, dags att göra 2-do-lista.

/Gustaf