12-PUNKTS KALIPERMÄTNING OCH FÖRELÄSNING

22 april - 21:22

Imorse körde jag mitt första pass med Sara Montazami, en tjej som besitter samma (killer)egenskaper som sin mor. Hon ägde benpasset och nästa gång får jag skruva upp det ett snäpp. Ni kan läsa Saras inlägg från dagen på hennes blogg. Ser fram emot att få köra två intensiva veckor med henne och se vad man kan få till för skillnad och form.

Jonas på Naprapatlandslaget har reserverat en tid för mig imorgon för en 12-punkts kalipermätning. Sist jag gjorde det hos honom hade jag 7% underhudsfett och det var precis innan tävlingen så frågan är om det blir kul imorgon när jag för första gången gör en mätning på ”off-formen”. Bryr mig generellt inte så mycket om just fettprocenten men den här gången kan det vara kul att se hur mkt fett jag kan bli av med på 6 veckor. Självklart är det samma person och samma verktyg som kommer utföra slutmätningen. Jonas har tidigare, även det inför tävlingen, hjälpt mig med min axel/rotationscuff som krånglat och hans/Deras erfarenhet kan man stapla på hög. Tycker alltid det är skönt att ha en person som man kan gå till vid olika skador som vet lite mer och har ens historik. Vi/Jag har en tendens att investera för lite i våra kroppar och gör det först när det är något som inte funkar.

Idag nådde jag en milstolpe för mitt företag och det är den första föreläsningen som jag lyckats boka med hjälp av Sarah som pluggar på Lillsved ska jag i början på Maj träffa hennes klass och försöka ge min aspekt på den här branschen och hur man kan tänka, kanske lite mer ”fritt” kring kost och hälsa vad gäller inkomstkällor, PR, varumärke osv. Ska blir GRYMT jäkla kul! Så om inget oväntat sker ska får jag träna på min scenteknik igen. Har inga större problem att så inför folk och prata sedan Universitetstiden då presentationer var en del av vardagen. Det går att koppla det till träningen och min vardag även det, att planera och ligga steget före är nyckeln, sen får man bara nöta och nöta för att det ska bli bra och förhoppningsvis är mitt idag något gulaktiga leende lite vitare. Missa inte Brilliant Smile-tävlingen som rullar för fullt. Fortfarande bra chanser att vinna!

SATS Kista intogs idag för ett axlar/mage/vader-pass och nu på diet så blir det 5or för hela slanten. Ett bra första pass dessutom.
Sittande axelpress (vikt per sida) Maskin
Warmup
1x5x40 kg
1x5x45 kg
1x5x50 kg
1x5x55 kg
1x5x60 kg
3x5x65kg – Personbästa!

Militärpress
1x5x40kg
1x5x50kg
1x5x60kg
2x5x65kg
1x5x60kg

Hantellyft i cabeln, en arm i taget
4x10x20kg

Sidolyft med hantlar, båda
4x8x12kg

Brutalbänk
3 set x max

Vadpress i benpressen
6 set

20130422-212343.jpg

/Gustaf

9 kommentarer till “12-PUNKTS KALIPERMÄTNING OCH FÖRELÄSNING”

 1. Dad skriver:

  Hej och Grattis hälsar Dad

 2. Jean skriver:

  Helvetes kropp. Den är hård emot en ibland. Lika bra gå i fp.

  http://www.youtube.com/watch?v=F90Cw4l-8NY Bra låt. Eoooooh Eoooooh Eooooooooooooooooooooooo!

 3. Tobias skriver:

  Hej Gustaf!

  Undrar vart man kan köpa en sådan linda/binda för armbågen som du använder på bilden ovan? MMsports verkar inte sälja iaf, tacksam för svar!

  Grym blogg förresten!

 4. mor skriver:

  Grattis Gustaf! Det kommer att bli så bra!
  Hälsar mor

 5. […] i det sista nu och på måndag kl 12 har jag fått tid hos Jonas på Naprapatlandslaget som gjorde min första kalipermätning som visade på X % underhudsfett. På dessa dryga 6 veckor på diet har jag lyckats plocka 7 kg […]

Kommentera


tre + = sju