ATT VÅGA TA DET STORA STEGET

29 augusti - 21:20


I förrgår tog jag ett steg. Ett stort steg. Ett steg jag länge länge funderat på och analyserat på så många plan. Steget att våga satsa. Våga satsa på ett eget företag. Det är ingen hemlighet att jag håller på att starta upp min verksamhet, skrev om det tidigare, men nu har jag alltså tagit steget fullt ut och begärt tjänstledigt för att satsa kunna arbeta med det på heltid. Kunna lägga all min tid på det jag i nuläget brinner så starkt för. Verksamheten kommer bedriva coachning inom kost, hälsa och träning samt sälja accessoarer. När papprena är klara kommer mer information om själva företaget. Uppskattar verkligen att jag får möjligheten från min arbetsgivares sida att testa på detta. Tidpunkten för 100% eget är ännu inte spikad men företaget bör vara uppe inom en månad, standardtid för skapande av aktiebolag, och sedan blir det fullt fokus från den tiden som blir bästa för mig och min arbetsgivare.

Jag tror på mina ideer, jag tror på mina planer och jag tror på mina kommande samarbeten. Bit efter bit kommer jag släppa, öppna upp och redogöra för möjligheterna. Kommer knyta samman alla trådar på bästa sätt och det kommer inte gå att missa vilken möjligheter det här innebär. Vill verkligen tacka Emily, mina vänner och familj som stöttat och puschat mig och samtidigt ge mig själv en dunk i ryggen för att jag vågade. Det kommer ibland tidpunkter i ens liv när man ifrågasätter sig själv. Jag tycker det är sunt och bra, man bör stanna upp och se över sin livssituation i alla fall en gång per år. Tänk över och igenom umgängeskrets, livsstil, prioriteringar och framtiden. Det kan verkligen få en att inse vissa saker som kan göra livet till det bättre.

Längtar att få dra igång på full fart här framöver. Alla ni som mailat och bett om hjälp med än det ena än det andra. Nu finns chansen att få min coachning, specialsydda träningsprogram eller kostråd inom kort. Är du intresserad eller har du någon kollega, vän eller bekant som behöver hjälp? Har ni förslag på produkter, design eller bara är allmänt glad över att jag kommer igång med detta, tveka inte att höra av Er. Ni kanske har något yber-behov som skulle passa mig perfekt? Behöver ni en kväll där vi sitter ner ett gäng och snackar kost, kosttillskott, träning, en heldag med mig för teknik och teorigenomgång? WHAT EVER! Maila till [email protected]. NU KÖR VI!

22 kommentarer till “ATT VÅGA TA DET STORA STEGET”

 1. Patrik skriver:

  Härligt, jäkla kul att höra! =)

 2. Robert skriver:

  Skitkul! Stort lycka till :)

 3. Robban skriver:

  Grymt! Lycka till Ollas. :-)

 4. Oskar skriver:

  Ännu en anledning till varför du är en sådan förebild! LYCKA TILL!!!

 5. K skriver:

  Grattis Gustaf till att ha tagit det svåra första steget! Stort lycka till!

  Sen, om knappt 3 år, när du behöver anställa en nybakad näringsfysiolog är det bara att hojta till ;-)

 6. Krille skriver:

  Grattis, stort lycka till!! Helt rätt att satsa 100% fullt ut : )

 7. Yenny skriver:

  Spännande!! Maila när det börjar bli på G. Längtar att få komma igång! ;)

 8. Simon Runsten skriver:

  Kul o höra att du ska satsa fullt ut Gustaf. Bara åk och lycka till!! :)

 9. spoonchest skriver:

  Strongt! Lycka till nu!

 10. SuperSHEro skriver:

  Kul! Och kör hårt! Jag är i samma båt här! :)

 11. […] driv och en inre längtan efter annat då och nu i livet. För er som vill läsa hela inlägget om det stora steget <– klicka […]

 12. […] driv och en inre längtan efter annat då och nu i livet. För er som vill läsa hela inlägget om det stora steget <– klicka […]

Kommentera


nio + = tio