DIPSVIDEO – SMSGLÄDJE OCH FIGHT CLUB

15 augusti - 22:13

John – du ville ha dips och här kommer mitt första PB-försök. Siktade på 30+ idag då jag haft dips som min sämsta av grenarna. 35 blev det och Max kunde hjälpa mig att filma samt lite efter-intervju. Jag ser inte så jävla glad ut men det är jag. Sorry om surmulen klagar på att han är svag, jag är inte svag, jag är NÖJD! Tack Max för passet idag

Hade riktigt bra tryck idag idag på bröstpasset. Fast det är inte hela sanningen. Dipsen gick bra, bänken gick segt och här har jag svårt att få fart i brösten. Måste lära mig tweeka lite. Axelsupersetet var HELT brutalt och vi kämpade på slutet med 20 kg-bara stången. haha. Nå väl.. tvärdöd i bröst, axlar och triceps ångrade jag min spontana svar – Klart vi ska köra Fight Club Fightihgträning idag hjärta, på Emilys förfrågan under lunchen. Då var det ju inga problem. Efter passet när jag knappt fick upp vattenflaskan kändes det inte lika genomtänkt. Jag kan ju inte hålla igen på ett pass när man har sällskap och bröst på schemat! (vem kan det?) Max fotade lite på sista cabelövningen. Ser bra ut på bilderna men vågar sticka ut hakan och säga att det ser bättre ut IRL.

Fick ett SMS ikväll – ett SMS som får mig att sväva på rosa moln. Ni kommer förstå när jag släpper nyheten. Tippar på Fredag. Stay tuned. KAN DET INTE BARA BLI LÖRDAG!!?

Tror Emily skämdes för mig när jag i mitt svettiga linne, MM hoodie, svarta-basketshorts och frillan upp och ned gick mot Fight Club med blåa strumpor och myggjagare (nästan iaf). Sorry bejbi men vad skulle jag göra? ;)

Dags att sova – blev inte så mycket av den varan i natt.. mycket tankar och ideer.
/Gustaf

18 kommentarer till “DIPSVIDEO – SMSGLÄDJE OCH FIGHT CLUB”

 1. Max skriver:

  Haha, ”håll igen”, va fan säger jag :)

 2. K skriver:

  Nej, det ser inte bra ut på bilderna. Det ser helt jävla brutalt ut på bilderna! Får satsa på cbb istället för af :-)

  • Gustaf Ollas skriver:

   Tack K – Dock får man komma ihåg att man troligtvis inte har det trycket på scenen – how ever – CBB är jag för liten för än. Får ju möta Chris Harnell då för fanken ;)

 3. Emily skriver:

  Min tokfis! Du är snygg i vad som helst ;)

 4. John skriver:

  Åh, där fick jag mitt behov stillat ett tag till :) Startar du passen med chins/dips nu eller kastas de in när du känner för det?

  • Gustaf Ollas skriver:

   John – skönt att höra – ett jävla tjat ;) (not). Japp, nu startar jag passen med de övningar jag ska tävla i. Allt enligt schemat

 5. Krille skriver:

  Galet bra tryck ser stor ut!!

 6. Stoffe skriver:

  Grymt Gustaf, dipsen ser felfria ut och formen är galet bra med tanke på att det är 107 dagar kvar!!

  • Gustaf Ollas skriver:

   Stoffe – ahw – Tack! Känns som jag kan jobba vidare med mitt schema och fortsätta öka – Stenskön känsla.. vikten går neråt också så det är bara att maaaaata på! Tack för stödet

 7. Max skriver:

  Jadå, bra fråga men jag tror jag säger håll igen, haha. inte riktigt meningen :)

 8. JG skriver:

  Grym blogg du har! Du ser ut att vara i grym form nu! Hade vart trevligt och intresant med ett inlägg om lite tips under diet, vad man ska tänka på hur ofta man ska äta lite tips på mat osv. osv. :)

 9. PS skriver:

  Vill börja med och tacka för en MYCKET inspererande och jävligt nice blogg du driver.
  Du fick mig att ta upp träningen igen efter 5 år. Blir något peppad av skrivning/bilder som du delar med dig.

  Skaplig framgång du lyckats me, Keep up the good work

  MvH

  • Gustaf Ollas skriver:

   Tack PS! Va kul att du hör av dig och delar det med mig. Skoj att få höra vad man bidrar med, annars sitter man bara här på andra sidan skärmen och skriver :) Vad är målet nu då med träningen? Har du satt upp något mål? Om inte – gör det, allt blir så mkt mer meningsfullt! (:

   Tack – Vi fortsätter kämpa och stötta varandra, go hard!
   Mvh

Kommentera


+ fem = åtta