HUR LADDAR DU OM ? – DAGS FÖR PASS 2

8 januari - 16:41

Hunnit med ett rejält benpass idag och har nu försökt ladda om inför bröst och triceps. Att träna två pass per dag är inte likt mig men idag blev det så. Man får helt enkelt klämma ihop för att hinna med allt. Med så lite vila mellan passen är det extra viktigt att tänka på att fylla på depåerna med mer kolhydrater än vanligt. Idag blev det extra pasta efter lunchen och sen ska jag försöka kicka igång igen med gakkic, 3-ph-cm kreatin och beta-alanine. Min och Emilys favorit-PWO just nu – egenbyggd så att säga. Innan benpasset blev det en Celsius så jag alternerar mitt intag av PWO och kör det nästan uteslutande på de pass där jag känner att jag verkligen behöver det.
Kosttillskott och mat är en sak för att ladda om men det som för mig verkligen gör störst skillnad är det mentala fokuset. Det går tyvärr inte alltid att framkalla det men jag försöker bli bättre på att komma i rätt mental fas. Ett sätt som väldigt ofta fungerar för mig och som jag tänkte dela med mig av är faktiskt motivationsfilmer. Videon nedan är en av de bästa motivationsfilmer jag vet. Det räcker oftast för mig att lyssna på den och på det som sägs. Det är så sant och det får nästan alltid mina tankar att skingras och fokuset blir så tydligt, det finns ingen återvändo, det är bara att köra och köra mot målen. Inget stoppar Dig eller Mig! Jag visualiserar mig själv utföra de övningar som jag skall göra på det kommande passet, jag ser mig själv lyfta tyngre än jag tidigare gjort och jag känner känslan i kroppen när det är som bäst. Har ni inte sett filmen så kicka i lurarna och blunda. Jag önskar alla er som ska träna i eftermiddag ett grymt bra pass!
Game Mode – ON! 

/Gustaf

14 kommentarer till “HUR LADDAR DU OM ? – DAGS FÖR PASS 2”

 1. Niklas skriver:

  Motivationsfilmer är grymt inspirerande och ett mäktigt verktyg när man inte känner sig på topp! Har själv gjort en lista med lite olika om någon vill kika in :)
  Bra inlägg, keep fighting! :)

  http://www.youtube.com/playlist?list=PLUOjyTT6HH4ud9jctwAPetIxyoVPeqFii

 2. Jonatan skriver:

  Tjenare! Har en fråga angående deff, har nu deffat sen mars förra året och har totalt gått ner 23kg idag, från 102kg till ~78kg, massa fett i ansiktet, armar, ben och allt därtill har försvunnit men har fortfarande lite hull på magen.. Vad kan det bero på? :)

  • K skriver:

   Det beror helt enkelt på att mage, rumpa och lår är kroppens primära fettlagringsdepåer… När du bränner fett kommer fettet i dessa energireserver att förbrukas sist. Det är därför det är så jäkla svårt att bli tajt :-)

   /Inte-Gustaf-men-kanske-okej-ändå

  • Gustaf Ollas skriver:

   Jonatan, det är som K säger, det sista sitter ofta kring magen och ländryggen. Du måste helt enkelt dra ner dig än mer för att ”hårdna” till där. MVH
   G

 3. K skriver:

  Det svåra är inte att ladda om tycker jag, problemet är att man hela tiden har i bakhuvudet att man redan tränat och kan ta till det som ursäkt för att inte pressa upp den där sista repetitionen… Inte opti. Att köra två ”tunga” pass på samma dag har jag därför svårt för, brukar bli ett tungt + t ex cardio eller ”myspys” med udda muskelgrupper. Men det är ju jag det.

  • Gustaf Ollas skriver:

   K – fair enough, där ligger ju en stor del av utmaningen. Det är tungt och det känns i kroppen idag men som sagt, det är inget jag brukar göra men när jag väl var där igår var det inga problem att köra på igen.
   liten + stor = 2 bra pass, ben + bröst … de gick de med ;)

 4. Gustaf Ode skriver:

  Den videon är bäst! Lika bra varje gång… Hjälp mig otroligt mycket sen jag börja på gymma, hjälper även i vardagliga livet (skolarbete). iciw :D

 5. Kevin skriver:

  Den där motivationsfilmen är riktigt bra!
  Har även en personlig favorit som jag tror du gillar! (Du har nog antagligen redan sett den, men den är fet ändå!)
  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=VXcKTJPZ4bA

  / Kevin
  http://yourmindsetstherules.blogspot.se/

 6. Kevin skriver:

  Den där motivationsfilmen är riktigt bra!
  Har en personlig favorit som jag tror du kommer gilla! (Du har antagligen redan sett den, men den är grym ändå!)
  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=VXcKTJPZ4bA

  / Kevin
  http://yourmindsetstherules.blogspot.se/

 7. Christopher skriver:

  Grym video, jag vet en annan motiverande film. http://www.youtube.com/watch?v=lsSC2vx7zFQ – how bad do you want it. Citerar ur filmen ”When you want to succeed as bad as you want to breathe, than you are going to be successful.”

Kommentera


+ tre = fyra