INGEN GÖR JOBBET ÅT DIG – DIET MODE ON

16 oktober - 18:16

20121016-181558.jpg

Vacker utsikt på lunchen. Stannade till vid ”Vilda Vättern” och njöt av friska vindar och kyckling.
Halvvägs till Lund fick jag nys instruktioner och körde till Göteborg istället. Lagom trött i skallen när jag kom fram, hann med tåget 15.12 istället för 17.45 från Lund som ursprungsplanen var. Hoppet väcktes om att hinna träna.
Efter bilfärden från Falun igår kväll somnade jag typ strax innan midnatt. 03.30 vaknade jag igen.. Varm, tankspridd och trött men det gick inte att somna om. Körde 100 armhävningar och 100 situps i ett försöka att bli trött men efter det var det bara att fortsätta på vakenspåret. Morgonpromenad vid 05.00, frukost 6.30 och avfärd 09.00 neröver. Väl på tåget tillbaka mot Stockholm bestämde jag mig att träna. Försökte sova men det var fatalt omöjligt i dessa stolar. Stoppade i mig sista kycklingen o riset, svepte nyss en Celsius och en kopp kaffe. Nu sitter jag och inväntar T-centralen så jag kan kasta mig hemåt och byta om. Blir bussen till Sumpan sen och kräma på lurarna och volymen på max! Axlar och rodd – med mindre än 50 dagar kvar till tävling finns ingen tid att kasta bort. Försöka sova mer inatt. Ingen kommer göra jobbet åt mig så det är bara att bita ihop och köra mina pass! Jag ska komma i bra form, punkt slut! Röda ögon ska inte stoppa mig! I can I WILL!
/Gustaf

Taggar: , , ,

8 kommentarer till “INGEN GÖR JOBBET ÅT DIG – DIET MODE ON”

 1. K skriver:

  Boom! Helt rätt! Men se till att sova också så du håller dig frisk och stark!

 2. J skriver:

  Dagens hjälte! Never give up. Man får bita ihop i motivind. Tack för inspirationen!

 3. Daddie skriver:

  Wow gubben, vilket häftigt dygn Du har genomfört, lika häftigt som Sweriges upphämtning från 4-0 till 4-4 mot ”Dassland”
  God natt o hälsa E och inatt lär Du sova ovaggad hälsar Daddie

 4. Jennifer skriver:

  Där är man i princip uppväxt (mormor bodde inte långt därifrån och då for man ofta till Vida om man var många) :)

Kommentera


nio + fyra =