INSPIRERANDE TRÄNINGSBLOGGAR

23 augusti - 14:18

Jo ja tackar jag!
Fick precis mail från redaktören på Megafontidningen, en tidning som går ut till över 30 000 brevlådor, som meddelade att han tagit med min i det senaste numret under bra träningsbloggar. Kul att få lite publicitet utan att man bett om det eller betalt för det. Då måste man göra något rätt. Som synes av placeringen av min länk så kysser jag Micke, AldrigVila, Hollstens fötter och så må vara. Han är större än mig i bloggvärlden, än så länge! (hihi)

Ser ni min länk? Om inte, klicka HÄR för att förstora och läsa hela tidningen
/Gustaf

11 kommentarer till “INSPIRERANDE TRÄNINGSBLOGGAR”

 1. vincent skriver:

  tycker mikael är ganska löjlig med allt sitt tjat om jantelagen, så uttjatat. en sak att man vill föra fram ett budskap men allt slentrianmässigt tjat om jantelagen hit och jantelagen dit är URLÖJLIGT. verkar vara en ganska störig kille överhuvudtaget faktiskt, lyssnade på hans intervju med body radio och man fick ju lust att spy på han efter fem minuter. så långrandig och tråkig i sitt sätt att försöka låta intressant. verkar vara en ganska egenkär person. vad du än gör försök inte kopiera micke AV. tycker verkligen att akos mer avslappnade stil är att föredra.

 2. Henrik skriver:

  Han må va större, men långt ifrån bättre. Kan inte annat än hålla med Vincent, han beskriver precis vad jag tycker om AV. Jag slutade läsa hans blogg för länge sen då jag enbart vart irriterad.

  • Gustaf Ollas skriver:

   Henrik, K och Vincent, jag ska inte svara på era inlägg för jag vill inte starta någon stor diskussion här om Micke. Uppskattar dock väldigt mycket att ni ventilerar och tipsar mig om vad NI tycker fungerar FÖR mig. Jag kommer aldrig bli någon AldrigVila-soldat då jag inte riktigt tycker om att stå i rampljuset på samma sätt, däremot kommer jag fortsätta jobba för mina mål och med mina ideer, kanske likar vissa saker Mickes och jag vill poängtera att jag funderat i dessa banor lääänge!

   Tack för Er uppriktiga feedback och input!

 3. K skriver:

  Ja, usch, vad löjligt att prata om jantelagen! Det har vi ju pratat färdigt om! Och feminism. Så jävla uttjatat. Precis som klimatförändringar. Och fattigdom. Och krig. Och svält. Blä vad tråkigt. Det har vi helt klart avverkat nu. Det nämner vi aldrig igen. Det sopar vi under mattan och glömmer. Herregud.

  Alla har naturligtvis rätt till sin uppfattning, det finns inget facit. Själv tycker jag att Micke ”walks the talk”. Han uppmanar folk att våga ta plats, ta för sig och gå sina egna vägar. Varför skulle han själv då vara annorlunda? Det är inte fult att sticka ut hakan, vara stolt över den man är och det man åstadkommer. Så länge man inte trampar på någon annan. Fuck Lagom! Sen kan jag hålla med om att vissa saker ofta upprepas, men seriöst; Hur många sätt finns det att säga åt folk att ge 100%? Jag hade varit ”tjatig” efter tre inlägg. Aldrigvila har funnits i snart två år. Get my point?

  Angående Gustaf: Känns inte som att G har behov av att apa efter någon. Micke Hollsten kör sitt race. Ako kör sitt. Gustaf har sin egen stil och personlighet, sitt eget driv och sina egna mål. Men alla tre är grymma pga det som faktiskt förenar dem; deras eviga kamp för att ständigt överträffa sig själva. Tack för ordet.

 4. K skriver:

  Och grattis Gustaf till mediautrymmet! :-)

 5. vincent skriver:

  Att jag jämför Gustaf med Ako och AV ska tas som en komplimang och inte som att Gustaf ser dom som sina stora idoler eller något sånt. Har också noterat att du, Gustaf, arbetar för att göra bloggen till ett varumärke – vilket är roligt och spännande – och det är därför jag jämför dig med dom.
  Jantelagen ÄR otroligt uttjatad. Allting skylls på jantelagen. BLONDINBELLA skyller på jantelagen om någon inte gillar henne. Det beror inte heller alltid på jantelagen om någon inte gillar dig eller det du gör.
  Gällande AV kan jag bara att de flesta vuxna människor antagligen tycker att han är lite löjlig. Jag skulle i alla fall inte tycka att det vara så kul om Gustaf (förlåt att jag talar om dig i tredje person) sa att vi läsare tillhörde hans ”breed” och var ”soldiers” i hans armé och att vi gärna fick kalla honom ”captain”. Därmed inte sagt att allt AV gör är dåligt eller att AV inte har något vettigt att säga. Tvärtom.
  Gustaf: bloggen har blivit bättre och faktiskt ännu bättre sedan du lanserade 2.0. Gillar din stil. Mitt tips är att fortsätt vara avslappnad och ödmjuk!

  • Gustaf Ollas skriver:

   Intressant att du djupdyker lite mer Vincent. Gillar dina kommentarer, har kollat tillbaka på dem genom din ip och min kommentarslogg. Du får gärna fortsätta skriva, tips och brainstorma! Tacksam Gustaf (ps lugnt, du får skriva om mig i tredje, fjärde eller femte person ;) ds) Kul att jag går åt rätt håll också med desgin och innehåll!

 6. Riktigt skoj för dig Gustaf. Det förtjänar du verkligen med en sån grym blogg som du har! :) Alltid grym inspiration varje gång man kikar in! :D

  /Rickard

 7. […] fitness. Denna blogg är för mig en ny bekantskap då jag nyss kommit i kontakt med den genom ett blogginlägg hos Gustaf Ollas där Aldrig Vila diskuterades livligt i kommentarsfältet – och kommentatorerna skrädde inte […]

Kommentera


+ nio = arton