#JDGETINGSTRONGER PASS 1

24 augusti - 20:16

Äntligen igång med Janni. Hon har en härlig resa framför sig. En stark liten tjej de där. Ska bli oerhört kul att se hennes utveckling. Började med benpass idag på Delta Gym. Hon och hennes syrra krigade sig genom hela passet. Själv körde jag dips, bröst och axlar efteråt.

Orkade så när 5 set idag. Förra gången failade jag på 12 reps på femte setet, idag blev det 14½ (GAH!) på femte setet men det är framgång. Tungt att göra 15 reps, 60 sek vila och 7 set men det ska gå, I can I will!
Kände att benen var lite småtrötta sedan löprundan i morgon och jag gillar det, lite sliten känsla, man känner att fettet får jobba för att överleva, muhaha. Bänkade vidare, 5 set x 8 reps kring 80 kg, triceps är inte mycket att lita på efter 7 set dips så man får gå ner en bit i vikt men man får lika bra fart i brösten ändå när triceps inte trycker mycket. Snedbänk/Axelpress, sidolyft, pecdec och cabeln, precis som tidigare.

Skyndade mig hem från gymmet och tänkte agera ”bästa pojkvännen” ikväll. Har handlat en liten överraskning, dammsugit, diskat, staplat Celsius, tagit fram mat, sorterat skräp och vikt tvätt. Emily är på väg hem från gymmet och jag tog chansen. Har haft väldigt mycket fokus på träningen och mina sidoprojekt så idag är det min älsklings tur att få lika uppmärksamhet.
Hörs imorgon!
/Gustaf

6 kommentarer till “#JDGETINGSTRONGER PASS 1”

  1. Robban skriver:

    Dipsupplägget verkar minst sagt jobbigt med det tempot men det verkar ge resultat!

  2. Robban skriver:

    Jag har lite problem med ena axeln när jag kör dips men inte helt omöjligt att jag testar när kroppen håller för det igen. Verkar skoj. :-)

  3. Robban skriver:

    Åh fan, tror jag måste läsa på om den där tävlingen. Axeln dummar sig tyvärr lite i bänken också men antar att jag skulle kunna köra samma taktik som i dipsen. Böjen känns däremot stabil. Får se om jag finner inspiration att vara med. B-)

Kommentera


sex + = åtta