LISTEN UP LADIES

23 augusti - 22:44

Imorgon inleder jag projekt #JDgettingStronger på Instagram. Janni, Jons tjej, skall köra ett 12 veckors träningsupplägg jag designat och målet är att bygga styrka och tighta till sig lite. Det kommer bli mycket vikter och för Er tjejer som vill följa går det bra att följa @Jannid eller mig. Jons projekt (#JOgettingStronger) är igång men on-hold just nu då han är i NZ för min del . Tanken är att ni ska kunna följa deras utveckling och framgång genom instagram på ett enkelt och smidigt sätt. Då jag fått OK från min arbetsgivare kommer jag nu inom den kommande månaden att starta upp mitt egna aktiebolag. Kommer initialt att erbjuda coaching med kost och träning via vecko- eller månatliga check-points. Är det någon som redan nu är intresserad så går det bra att maila mig på [email protected]. Självklart kommer mer information löpande.

Emily och jag lägger nu i nästa växel på dieten mot Decembercupen 2012 (för min del) och Luciapokalen 2012 för Emily. 05.00 joggar vi loss i Solna. Utmanar Er alla som sitter och läser detta att ändra planen, ställa klockan en timme tidigare och ånjuta en perfekt start på Fredagen före löning. UT OCH JOGGA! Vem är med på’t? Som vanligt blir det #IcanIwill bild på Instagram (ett jäkla tjat om det, ber om ursäkt!) Jag kommer alltså ligga kvar på samma kaloriintag men öka på cardion lite till. Känns helt rätt och bra. Min träning har gått riktigt bra på slutet då jag börjat köra mer cardio. Orkar mata på mer under passen och även om jag svettas som aldrig förr så ser jag det som riktigt positivt. Speciellt när det kommer krävas mycket av mig konditionsmässigt på tävlingsdagen. Ursäkta den dåliga kvaliten igen, fan är lite trött på det här. Skulle behöva någon som fixar, dokumenterar och redigerar lite bilder/filmer. Any one up?

Kul att vi hann ta lite bilder idag, blir inte så ofta. Visst, det är inte Oskar Bakkebilder, men ändå! Idag träffade jag en krallig bloggläsare (syns i bakgrunden) som kom fram och skaka tass. Riktigt kul att folk säger hej! Mer sånt. Lämnar er med en film och vetskapen att jag ska springa imorgon bitti, kom igen nu, jag tror ni kan, IcanIwill – UcanUwill – right?

/Gustaf