DU ÄR RIK!

2 augusti - 22:51

  Har du någonsin på allvar funderat på vilka möjligheter du har i livet? Jag läste någonstans att om du har en Smart-telefon så tillhör du de procenten i världens som är rikast. Vi tar så många saker för givet och vi är så vana / bortskämda i vårt avlånga land och ändå upplever jag att vi spenderar stora delar av vår vakna tid att klaga på saker. Det är så lite att klaga på men ändå hittar i det.

Jag har en storslagen vision med mitt liv och mitt arbete. Det är inte en dröm i den aspekten att det är onåbart, tvärtom, mycket är inom räckhåll och jag visualiserar mig det livet varje dag, varje kväll och varje stund jag funderar på framtiden eller kämpar med något som är tufft. Det hjälper mig något enormt, för när jag började var allt tankar och drömmar, men under mitt liv så har varje steg jag tagit bidragit till att föra mig närmre. Vissa delar har slagit in och det i sin tur gör det så tydligt för mig att det inte är just drömmar utan att mitt arbete och min mål-styrning fungerar!
Så frågan är, vad gör du med ditt liv? Har du satt upp målen? Jobbar du mot dem? Tror du på dem själv? Om inte, kommer det aldrig bli ett mål utan enbart en dröm. Vi har alla verktyg vi någonsin kan tänkas behöva. Vi lever i en tid där investeringar och finansiella lösningar inte är ett problem utan en möjlighet. Du kan förverkliga vad som helst, oavsett om det för andra kan verka omöjligt eller helt fel väg att gå. Det finns en väg för varje individ och den väljer vi själva, oavsett ålder eller förutsättning.

Ikväll är jag tacksam för den stunden vi fick med sol. Jag passade på att grilla, golfa och äta middag med Emily och Dogge som är på besök från Bryssel. Struntar helt och fult i det regnet som sköljde ner före och efter solen. Fokusera och visualisera gott folk, glöm aldrig det! God kväll
/Gustaf