POST WORKOUT & PRESTATIONSPSYKOLOGI I PRAKTIKEN

2 augusti - 19:33

Som vanligt sopar jag i mig mina aminosyror direkt efter träningen i kombination med ALA, kreatin, beta-alanin och glutamin. Allt från MM Sports så klart..

Cyklar hemöver i kvällsolen och landar hemma efter cirkus 10 min.
Packar upp väskan, sköljer shakers och börjar laga mat. Siktar alltid på att äta inom en timme efter att passet avslutades. Ibland när man kört ben så kan det behöva gå lite längre för att kroppen ska hinna återhämta sig.
Idag blev det hamburgare då jag saknar USA och semestern rätt mycket för tillfället. Halloumiburgare x2 med chiabatabröd, ägg och pasta.

Idag, dags för bröst & axlar.
Militärpress 5×15
Hantelpress 5×10 (bröst)
Cabel uppe superset sidolyft 3×15
Cabel nere superset raka hantellyft 3×15
Bänkpress 5×15

Känner mig låg, trött och inte alls motiverad att träna. Kan bero på förkylningen som sänkte mig lite efter semestern men ja.. vet inte.
Bara att trumma på och skita i vad huvudet säger..
Jag ska och tränar på att försöka inse att det är JAG själv och ingen annan som har kontrollen över mitt liv, mina val och jag kan göra det till precis vad jag vill.. vill jag verkligen att det ska gå bra på gymmet så är det bara att bestämma sig för det. Emily hjälper mig mycket med denna träning och påminner mig när jag kommer utanför den planerade vägen.

Mina sätt att aktivt jobba med detta är jag varje dag försöker köra med 2 minuters-regeln samt att jag bad Ako Rahim och boktips för prestationspsykologi så om 3 dagar dimper boken ”Prestationspsykologi i praktiken” av Johan Platé ner i lådan. Ako är verkligen en förebild och jag vill passa på att tacka för tipset!

Dags att sätta i sig all mat och försöka växa vidare.
Ha en grym kväll alles och Kom ihåg, DU gör det till det DU vill!

5 kommentarer till “POST WORKOUT & PRESTATIONSPSYKOLOGI I PRAKTIKEN”

 1. Erik skriver:

  Bra boktips! Beställd. Det är inte att förringa, det mentala.

 2. Sandra skriver:

  Såg RIKTIGT gött ut !! ..

  Bra det att du har den insikten när det går dåligt med motivationen .. har börja tänka så mer och mer om livet i allmänhet för de är nog mycket man skulle skyllt på saker runtomkring sig annars än att ta sig själv i kragen.

  Skönt att du alltid har Emily vid din sida .. Vad skulle man ibland göra utan sin andra hälft *L*

  Tack för boktipset.. Ta hand om dig

 3. Forgman skriver:

  Du får köra en recension på boken sen och hoppas motivationen kommer tillbaka asap. :)

Kommentera


fem + = elva