SISTA VIDEOBLOGGEN FRÅN USA

1 augusti - 8:57

Håll tillgodo med filmnigen på ”högkant” först – blir bättre efter två ”klipp”. Vet inte varför videon från Highway One blev så dålig kvalité när den kom upp på Youtube? På datorn är det finfin bild. Hm. Aja, ni får lite Highway One här med tillsammans med Alcatraz och San Fran. Hoppas det smakar. Pysslade ihop de här klippet igår strax innan midnatt så hann varken rapportera träningen eller lägga upp filmen innan det var hög tid för en dietande pinne att sova. Glöm inte HD på klippet!

5 kommentarer till “SISTA VIDEOBLOGGEN FRÅN USA”

 1. Jean skriver:

  Om man fixar ex 3 D text och skall klippa in den i en bild så kommer ju bakgrunden också med (dvs jag vill bara ha bokstäverna), irriterande. Går ju inte sitta o markera runt hela texten (för mkt precision), Tips?

  • Gustaf Ollas skriver:

   Jean: tips – Media Generators – Text – Default Text (genomskinlig bakgrund)
   Japp – Lassi är ju anställd av oss :) Nu går han för GUUUUUUUUUULD!

 2. Jean skriver:

  Ser nu att Karonen är klar för final på Fredag. Minns att du promotade denna förut genom Klasse O. Blir spännande. Gillar förövrigt ekvationerna man skall lösa för att posta inlägget.

 3. mor skriver:

  Så kul att se små filmsnuttar!! Jag är mest fascinerad av himlen och Havet, färgen som ger en varm känsla. men visst spännande att se Alcatraz också. Tack! Mumy

  • Gustaf Ollas skriver:

   Bra att du kan få lite små glimtar av havet och himlen i vardagen! Det förtjänar du mammi!
   Alcatraz var fantastiskt ! kram

Kommentera


ett + fem =