SOLNEDGÅNG VID SANTA MONICA & BENPASS FÖR MASSA

26 februari - 5:55

Har ni kört 10 set med 10 reps eller mer någon gång? Har ni upplevt den mentala kampen för att ta sig igenom? Idag var det åter dags att testa psyket och jag fick bästa tänkbara sällskap av Marias bror Christian och Emily. Hacklift/Hacksquat, 10 set, 10 reps 160 kg rumpan mot hälarna, varje rep. 1 första setet känns bra, tungt och det är skönt att hänga av vikten. Set 2, 3 och 4 är jobbiga då man får kriga men man vet att man har mååånga set kvar, inte ens hälften kvar. Från set 5,6 så är det kämpa som gäller från första repetitionen då man inte hinner få undan syran, pumpen och smärtan i benen. Vi var tre som rullade på hela tiden så tempot var jämt och bra. Redan innan passet hade jag laddat upp med bälte, benträningsstrumpor och högvatten. U like?

Här har ni ingen vacker syn men det är den synen som mina träningskamrater idag fick beskåda så om några fler ser det spelar det väl ingen roll. Kämpar gör jag iaf.
Körde vidare med 6 set liggande lårcurl och 2 set stående enbenscurl. Benspark, 4 set superset med utfallsgång. Dead meat efteråt vill jag lova och efter 1½ timme ben gäller det att fylla på förrådet med energi. En Burrito på Chipotle med extra kött, guaccamole samt all inclusive gör susen. Strålande sol på uteserveringen. Det är så här livet ska vara, att man kan träna när som på dagen, man kan anpassa jobbet och dagen efter ens egna behov och önskemål. Det är det här jag strävar och kämpar för, att kunna ha det så samtidigt som man har en bra ekonomisk situation. Emily och jag satt och njöt i fulla drag.

Efter en sen lunch och lite arbete rullade vi mot Santa Monica, strosade runt och inväntade solnedgången. Tyvärr går det inte att göra den rättvis med min taskiga kamera eller på kamera över huvudtaget. Försöker dela med mig lite så det blir några solnedgångsfoton nu.
Nu har vi ätit middag, hemlagad köttfärssås med spaghetti och vitlöksbröd. Nom nom efter en lång dag.
Snart börjar det bli dags för folk att dra åt kalorierna och ta sig till sommarformen så jag tänkte ge ett enkelt litet tips för hur ni som inte räknar kalorier enkelt kan justera era kalorier.
Skapa era standardmåltider redan nu. Tex frukost, mellanmål och kvällsmål som ni nästan alltid äter hemma eller enkelt kan ta med er till jobbet. Om ni tar samma mängd varje dag och håller dessa konstant har ni drygt halva intaget för dagen. Vill ni sedan börja skära kan ni enkelt halvera tex mängden kolhydrater till lunchen och senare när ni lägger i nästa växel även middagen. Ni kanske äter ute och inte vet hur de tillagar maten eller vad de innehåller men sikta in er på proteinet, skär lite på kolhydraterna och mätta med sallad. En vanliga fälla är att skotta massor av sallad, as in majs, morötter osv. Dessa är relativt kaloririka så sikta istället in er på Broccolli, gurka, tomat, isbergssallad, kol osv. Känner ni  ändå att det inte händer så mycket så kan ni minska ner på ett eller flera av era standardmåltider. På det här sättet vet ni att ni får i er mindre kalorier än tidigare. Nästa steg kan vara att öka kondition/förbränningsträningen.
Detta är ett tips från mig för Er som inte vill räkna kalorierna för att det är för jobbigt och jag köper det, det går absolut att ta det denna väg men har ni slitit på gymmet länge för att bygga muskler är det lätt att ni går på en nit här, drar för hårt på kalorierna och tappar delar av de muskler ni lagt på Er. Är ni enbart ute efter en viktnedgång däremot så kan ni försöka ha med detta tankesättet inför er period på minuskalorier.
Önskar Er en bra dag borta i Sverige. Snart sovdags.
/Gustaf

8 kommentarer till “SOLNEDGÅNG VID SANTA MONICA & BENPASS FÖR MASSA”

 1. K skriver:

  Look! Gustaf is making his sex-face! XD

  http://youtu.be/qiqnAkJzNdo

 2. mor skriver:

  Jag säger bara det. Så VACKRA SOLNEDGÅNGAR!!!!!! Åhhhhhh!

 3. Claes skriver:

  Gillar ”dubbelbiccen” i Hackliften ;-) Härligt med lite bilder där man iaf får känna igen sig en aning (Santa Monica Pier) Hur trivs ni annars i staterna och vad är de största fördelarna resep nackdelarna i jämförelse med Sverige så här långt?! Har ni planer på att bosätta er där permanent i framtiden?

 4. sis j skriver:

  unnar er allt d bästa!! gläds med er!!!

Kommentera


nio + = sexton