THE SMALL THINGS THAT KEEPS YOU GOING

26 juli - 21:35

Blev det något baklängespass eller? Jag körde det med Emily. Vi hade full fart och påslag i bröstmuskulaturen redan övning 3, cabelflyes för pecsen. Nyttigt och inte alls dumt en dag som denna..en dag som iofs varit mindre inspirerande och bostande. Känt mig allmänt låg och inte i gängorna.

20120726-213523.jpgGav mig ut på nätet och sökte motivation efter jobbet. Med hjälp av googles bildsök hittade jag en herrans massa motivationsquotes som passar perfekt som bakgrund på iphonen. Tänkte jag skulle dela med mig, kanske är fler som behöver en liten knuff, en liten tanke, en liten reminder.

Vilket är ert bästa knep för att hitta fokus och motivationen dagen den sviktar?

Bara att spara bilden direkt i telefonen och ange som bakgrund.
Dagens enda pass:
Sidolyft 6 set
Axelpress 10 set
Cabelflyes 5 set
Sned bänkpress 4 set
Bänkpress 5 set
Greppträning med Fat Gripz – 3 set (HELSKOTTA det är jobbigt!)
Chins 3 set test av axeln

Imorgon Fredag är det Batman och pizza på Il Forno Di Gino, världens bästa pizzeria på Fridhemsplan, Stockholm. Är ni i stan måste ni besöka den. Men hallå, PIZZA? Gustaf? Du är ju på diet? Ja jag vet, har räknat lite på dieten och ligger 7,5 v före ursprungsplanen så kommer unna mig en pizza imorgon och försöka få tillbaka lite tryck/fart i kroppen.

Vad ska ni göra i helgen? Om ni har tid ikväll eller senare så gå in och läs Jeans kommentar till Steve Jobs-inlägget. Kommentar?
/Gustaf

8 kommentarer till “THE SMALL THINGS THAT KEEPS YOU GOING”

 1. Sandra skriver:

  Kan säga att jag tittade på hela klippet, och det är jag tacksam över. Blev jäkligt rörd kan jag säga! Angående Jeans kommentar kan jag väl bara säga att jag alltid försöker följa mitt hjärta och lyssna på vad min ”instinkt” säger till mig att göra. Att konstant påminna mig själv om att jag gör det jag gör för att JAG vill det. Inte för att göra någon annan till lags eller att helt enkelt bara åka med strömmen utan att tänka på det. Även om jag i efterhand kan titta tillbaka på stunder och önska att jag gjorde annorlunda, kan jag alltid försvara mig med att jag gjorde vad jag ville och tyckte kändes bäst just då. :)

 2. Ugglan skriver:

  Har sett klippet fler gånger än jag besöker din blogg (varannan dag). Hur vida de där greppen ska fungera och hjälpa får du förklara mer..

  • Gustaf Ollas skriver:

   De kommer hjälpa mig träna upp styrkan i grepp+underarmar samt aktivera latsen på ett annorlunda sätt när man kör chins :)

 3. Jonathan skriver:

  Batman var brutal! I helgen blir det nog mycket strandbesök och träning heh:D

 4. K skriver:

  ”I can & I will”…
  När jag var yngre lyssnade vi ofta på ett avslappningsband inför fotbollsmatcherna. Rösten där uppmanade en att repetera mantrat ”jag kan, jag vill, jag ska!” för sig själv. Det mantrat har sedan följt med mig genom åren, både inom lagidrotten och på gymmet. Dessa ord är mitt absolut bästa självpepp. Att de sedan dyker upp här gör mig bara glad och ännu mer fäst vid bloggen. Tack.

  • Gustaf Ollas skriver:

   K: Coolt – har haft det med mig ett tag i mitt liv och nu börjar jag formalisera det. Är kraftfulla ord om man menar det.
   High five!

Kommentera


+ åtta = tio